:

Szerző: Koi Tamás

2008. július 10. 16:09

Frissítések, kiegészítések tölthetők le a Nav N Go közösségi oldaláról

Frissítéseket és különféle bővítéseket (például újabb háromdimenziós épületmodelleket) tölthetnek majd le a navigációs eszközök, illetve az azokon futó Nav N Go iGO 8 térképprogram felhasználói a Nav N Go most induló új portáljáról, a naviextras.com -ról.

[HWSW] Frissítéseket és különféle bővítéseket (például újabb háromdimenziós épületmodelleket) tölthetnek majd le a navigációs eszközök, illetve az azokon futó Nav N Go iGO 8 térképprogram felhasználói a Nav N Go most induló új portáljáról, a naviextras.com-ról.

Az egyik legnépszerűbb, navigációs eszközökhöz fejlesztett térképszoftvert jegyző Nav N Go a napokban indította el új portáljának próbaváltozatát, melyről idővel térképfrissítéseket és egyéb kiegészítőket tölthetnek majd le a regisztrált felhasználók. A Nav N Go iGO 8 frissítéseit kizárólag erről a felületről lehet majd elérni, az iGO My Way 2006-hoz viszont továbbra is az eddigi webhelyen, a my.navngo.com-ról tölthetők le az új térképek.

Az új portálon keresztül a regisztrált felhasználók nemcsak frissíthetik, hanem bővíthetik is navigátorukat, így új térképeket, illetve olyan extra tartalmakat is letölthetnek a Nav N Go iGO 8-hoz, mint a szoftver által támogatott, utólag lemodellezett, nevezetességeket, ismert épületeket ábrázoló 3D-s objektumok. A naviextras.com-on ezek mellett ingyenes kiegészítők is elérhetővé válnak majd, így extra hanghatásokat és nyelveket is közzétesznek majd az oldalon.

Nav N Go iGO 8 Europe

A naviextras.com bétaváltozata egyelőre csak angol nyelven érhető el, a fejlesztők azonban azt ígérik, hogy az éles változat indulásáig több nyelvre lefordítják majd a felületet, az oldal így egyebek mellett magyarul is olvasható lesz. A portálon keresztül elérhető lesz a Nav N Go új fóruma, ahol a program készítői a felhasználók javaslatait és visszajelzéseit is várják majd. A bétateszt ideje alatt már lehet regisztrálni az oldalra, a frissítések letöltésére azonban még nincs lehetőség.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.