Szerző: zimi

2008. június 11. 11:01

Új monokróm OKI lézernyomtatók: percenként akár 50 lap névjegykártya-kartonra is

Az OKI Printing Solutions idén nyáron két új modellel erősíti fekete-fehér nyomtató kínálatát. A termékekkel a kisebb irodákat és a nagyobb munkacsoportokat egyaránt célozzák.

Az OKI Printing Solutions idén nyáron két új modellel erősíti fekete-fehér nyomtató kínálatát. A termékekkel a kisebb irodákat és a nagyobb munkacsoportokat egyaránt célozzák.

Egyidőben dobta piacra az OKI Printing Solutions B930-as modellszámú, nagy teljesítményű A3-as mono nyomtatóját, és az A4-es B6250-est. A B930-as modell percenként 50 A4-es oldal nyomtatására képes, legfeljebb 1200 x 1200dpi felbontás mellett. A gyártó adatai szerint nem csak a sebességre, hanem a gyors indulásra is ügyeltek, csak 3 másodpercet kell várnunk az első lap érkezésére.

Munkacsoportoknak szánt modell lévén a B930-as változatos adagoló és szortírozási opciókat kínál. A lapadagoló kétezer lap tárolására is képes, a terhelésben pedig 300 ezer oldalig mehetünk el havonta. A nagy papír- és toner kapacitás (33 ezer oldal kazettánként) a munkacsoportos, komolyabb volumenű felhasználásnak kedvez, ahogy a biztonsági szolgáltatásoknak és a nyomtatási kontrollnak (PrintSuperVision és Secure print) is itt venni hasznát. Számos különböző média kezelésére képes, a vastag, legfeljebb 216 g/négyzetméteres névjegykártya-papírokkal is boldogul, A3-as méretben is. A lapadagoló mellett a Template Manager kiadványszerkesztő szoftverrel is támogatja a gyártó a különféle házi kiadványok készítését.

OKI B6250

A kisebbik, A4-es nyomtatásra alkalmas B6250-es modell azonos felbontással dolgozik, percenként 30 lapos teljesítménnyel. Olyan munkacsoportok számára készült, melyek nem igénylik az A3-as papírméretet. Alapkiépítésben támogatja a PCL és Postscript emulációt, opcionális adapterrel csatlakoztatható a hálózathoz is. Papírkapacitása további tálcákkal legfeljebb 1500 lapig növelhető,

A B930-as modell 2008 júniusától lesz kapható 690 ezer forintos ajánlott végfelhasználói áron, a B6250-esért pedig 99 ezer forintot kérnek majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról