:

Szerző: Bőle György

2000. március 14. 03:57

Matrox útiterv

A MURC -on (Matroxusers) napvilágot látott a legfrissebb Matrox útiterv. Természetesen ezt az útitervet nem kell biztosra venni, mert a gyártó press room-jában nem találtam semmit erre vonatkozóan, de ettől függetlenül hihetőnek tűnik, mert köztudottan jó kapcsolatot ápol a MURC és a Matrox.

A MURC-on (Matroxusers) napvilágot látott a legfrissebb Matrox útiterv. Természetesen ezt az útitervet nem kell biztosra venni, mert a gyártó press room-jában nem találtam semmit erre vonatkozóan, de ettől függetlenül hihetőnek tűnik, mert köztudottan jó kapcsolatot ápol a MURC és a Matrox.
A "félhivatalos" infok szerint a második negyedévben a gyártó leállítja a G400-as chip gyártását, mert a terméket felváltja a pont ekkortájt debütáló G450. A G200-as chipek gyártása a harmadik negyedévig folytatódik, mert erre a chipre a mai napig nagy igény mutatkozik az OEM-ek részeről. Gondolom most sokan a fejükhöz kaptak, mondván a G200-as egy 2 éves termék. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: az iparágban nem lehet talpon maradni egy szűk termékpalettával, ugyanis az OEM-eknek eladott olcsó, de jó minőségű - mostanra inkább csak irodai gépekbe való - G200-asok legalább annyi pénz hoznak, mint a G400-asok. Úgy is fogalmazhatnánk: a G200 a cég low-end terméke, a Matrox Vantája. :) A nagy durranásnak mutatkozó G800 pedig a 4. negyedévben debütál majd, a DX8 megjelenése előtt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.