Szerző: Bőle György

2000. március 14. 03:57

Matrox útiterv

A MURC -on (Matroxusers) napvilágot látott a legfrissebb Matrox útiterv. Természetesen ezt az útitervet nem kell biztosra venni, mert a gyártó press room-jában nem találtam semmit erre vonatkozóan, de ettől függetlenül hihetőnek tűnik, mert köztudottan jó kapcsolatot ápol a MURC és a Matrox.

A MURC-on (Matroxusers) napvilágot látott a legfrissebb Matrox útiterv. Természetesen ezt az útitervet nem kell biztosra venni, mert a gyártó press room-jában nem találtam semmit erre vonatkozóan, de ettől függetlenül hihetőnek tűnik, mert köztudottan jó kapcsolatot ápol a MURC és a Matrox.
A "félhivatalos" infok szerint a második negyedévben a gyártó leállítja a G400-as chip gyártását, mert a terméket felváltja a pont ekkortájt debütáló G450. A G200-as chipek gyártása a harmadik negyedévig folytatódik, mert erre a chipre a mai napig nagy igény mutatkozik az OEM-ek részeről. Gondolom most sokan a fejükhöz kaptak, mondván a G200-as egy 2 éves termék. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: az iparágban nem lehet talpon maradni egy szűk termékpalettával, ugyanis az OEM-eknek eladott olcsó, de jó minőségű - mostanra inkább csak irodai gépekbe való - G200-asok legalább annyi pénz hoznak, mint a G400-asok. Úgy is fogalmazhatnánk: a G200 a cég low-end terméke, a Matrox Vantája. :) A nagy durranásnak mutatkozó G800 pedig a 4. negyedévben debütál majd, a DX8 megjelenése előtt.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 21:20

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.