Szerző: zimi

2008. június 4. 10:58

Robusztus nyomtatók a TallyGenicomtól

A mindennapi, otthoni használatból ugyan már vagy egy évtizede kiszorultak a mátrix nyomtatók, de máig ezek adják a legjobb megoldást a mennyiségi, olcsó szövegnyomtatáshoz.

A mindennapi, otthoni használatból ugyan már vagy egy évtizede kiszorultak a mátrix nyomtatók, de máig ezek adják a legjobb megoldást a mennyiségi, olcsó szövegnyomtatáshoz.

A mátrix-piacon máig egyik vezető pozíciót betöltő TallyGenicom májusban új modelleket jelentetett meg, a 2440-es és 2540-es típusszámot viselő nyomtatókat kifejezetten nagy terhelésre tervezték. Főként kiskereskedelmi, egészségügyi és kormányzati alkalmazásra ajánlják, olyan helyekre, ahol a kompakt kialakítás mellett alapkövetelmény a nagy nyomtatási volumen és a szöveg jó olvashatósága. Mindkét új modell képes akár 576 cps (karakter másodpercenként) sebességre is, könnyen használhatók különféle médiákkal, kezelik a a címkéket, több szegmensből álló űrlapokat is.

Mindkét modell érdekessége, hogy a fej a minőségi igényekhez igazodva cserélhető, használható 9 vagy 24 tűs modullal is. Az alap USB és parallel mellett opcionális RS232 és Ethernet csatlakozás teszi változatos környezetbe illeszthetővé a nyomtatókat. A robusztus felépítés akár havi 20000 oldalas rendszeres terhelést is lehetővé tesz, a gyártó pedig barátságos költségeket ígér a 8 millió karakteres kapacitású festékszalag kazettához.

TallyGenicom 2440/2540

A termékek hazai forgalmazása még nem kezdődött meg, így támpontként a külföldi (Egyesült Királyság) árakat említhetjük. A 80 oszlopos nyomtatásra alkalmas TallyGenicom 2440 ára £449 (hozzávetőlegesen 137 600 Ft), míg a széles formátumú TallyGenicom 2540 árcímkéjén £549 olvasható (hozzávetőlegesen 168 000 Ft).

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról