Szerző: bzd

2000. július 9. 18:37

Celeron II 533@1002

Épp tegnap raktam ki Corn új hűtőjének első képeit, és máris valami jelentkezett valami igazán egzotikussal:
    Hali!
    Megvan a C2, de sajna nem 566-os hanem 533-as. A boltos srac aszonta, hogy 566-osok alig mennek. Elsore ennyit sikerult kihuzni belole, de meg mindig nincs meg a rendes tap....szoval lesz ez meg tobb is. (15V, 9A -os tap helyett 12V, 8A-os hajtja a peltiket) Holnap jon elvileg a rendes tap.

Hozzátenném, hogy ezekben a Celeron "2" túlhajtásban ínséges időkben ezt az eredményt Peltier + vízhűtés combo-val sikerült elérni, azaz cseppetsem átlagos körülmények között. Akinek felkeltette az érdeklődését a dolog, az előbb olvassa el ezt, és utána gondolkozzon el arról, hogy kell-e neki Peltier. Én azt mondom, hogy Peltier-rel csak az olyan sokat látott "öreg rókák" próbálkozzanak, mint amilyen pl. Corn, Leslie, Batman vagy MaDFoX. (Tehát csak azok kísérletezzenek ilyesmivel, akik nem tegnap kezdték a tuningot, tudják mit csinálnak és rendelkeznek megfelelő technikai és szakmai háttérrel!)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról