Szerző: Bodnár Ádám

2008. május 22. 14:15

A DNS Hungária lett a NetApp hazai disztribútora

A DNS Hungáriát nevezte ki disztribútorává a korábban Network Appliance néven ismert NetApp, amely a hálózati tárolók egyik vezető gyártója, a NAS-kategória éllovasa. A megegyezés értelmében a NetApp termékek teljes skáláját kínáló DNS Hungária a felelős a partneri hálózat kiépítéséért és a viszonteladók támogatásáért.

[HWSW] A DNS Hungáriát nevezte ki disztribútorává a korábban Network Appliance néven ismert NetApp, amely a hálózati tárolók egyik vezető gyártója, a NAS-kategória éllovasa. A megegyezés értelmében a NetApp termékek teljes skáláját kínáló DNS Hungária a felelős a partneri hálózat kiépítéséért és a viszonteladók támogatásáért.

Magyarországon a NetApp eddig nem volt jelen, egy osztrák disztribútoron keresztül juthattak a vásárlók a cég termékeihez. Azzal, hogy a DNS Hungária hivatalos hazai disztribútorrá válik, a világpiacon saját kategóriájában előkelő pozíciót elfoglaló cég Magyarországon is elfoglalhatja méltó helyét az adattárolási termékek között. "Nagy potenciált látunk a kínálatunkba jól illeszkedő NetApp tárolómegoldásokban. Meglévő partnerhálózatunk NetApp iránt érdeklődő részéből egy hozzáértő, lojális partneri hálózatot fogunk felépíteni" -- mondta a HWSW-nek Kertész Gábor, a DNS Hungária ügyvezető igazgatója.

"A DNS Hungária széles termékkínálatú, professzionális értéknövelő disztribútorként ismert, és lehetővé teszik számunkra, hogy teljes körű stratégiai megoldásokat nyújtsunk a VMware, Symantec és Oracle termékeivel kombinálva" -- nyilatkozta Remo Rossi, a NetApp regionális igazgatója. "Emellett a DNS Hungária technikai NetApp pre-sales támogatást is nyújt partnereinek, amely végül az ügyfeleknek is hasznára válik."

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról