Szerző: Bodnár Ádám

2008. május 16. 17:08

Előfizetők nélkül a TVnet?

A TVnet előszerződést kötött a TvNetWorkkel több mint 5 ezer internetelőfizető, valamint DSLAM-eszközök eladásáról, a vételárat a felek 353 millió forintban határozták meg -- adta hírül a Portfolio.hu. A vételárat a TvNetWork saját forrásból fedezi.

[HWSW] A TVnet előszerződést kötött a TvNetWorkkel több mint 5 ezer internetelőfizető, valamint DSLAM-eszközök eladásáról, a vételárat a felek 353 millió forintban határozták meg -- adta hírül a Portfolio.hu. A vételárat a TvNetWork saját forrásból fedezi.

A TVnet ADSL-ügyfeleit már korábban elvitte az Externet, a mostani tranzakció a cég saját hálózatát használó hurokátengedéses ("ADSL 3G") ügyfelekre vonatkozik. Lapunk érdeklődésére Csizmadia Csaba, a TVnet marketing- és stratégiai igazgatója elmondta, a tárgyalások jelenleg is folynak a TvNetWorkkel, azok lezártáig nem kívánja kommentálni a hírt. Azt azonban még hozzátette, az egyeztetések végkimenetele nem feltétlen az lesz, ami "a sajtóban kering".

Amint arról lapunk is beszámolt, a TVnet tavaly ősszel hozott tető alá egy megállapodást arról, hogy a Magyar Telekom területén élő előfizetői részére márciustól az Externet nyújtja az ADSL-szolgáltatást. A mintegy 400 millió forintos tranzakció 10 ezer ügyfelet érintett. Csizmadia Csaba akkor azzal indokolta a lépést, hogy a TVnet a lényegesen magasabb nyereségtartalom miatt a hurokátengedéses szolgáltatásra kíván fókuszálni, amelyet saját hálózatán nyújt az előfizetőknek. A mostani megállapodás alapján úgy tűnik, a pletykákban többször is fizetésképtelenség hírébe hozott cég ezzel is felhagy, és teljesen kiszáll az internetszolgáltatói piacról.

Véleménye van?

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról