Szerző: bassline

2000. július 6. 21:43

Land Warrior katonák!

Néhány nagyon érdekes képre bukkantam a minap a Land-Warror.com-on. A Novalogic Delta Force sorozatának készülő új részével kapcsolatban esett szó erről az új képzési rendszerről, melyet az U.S. Army-nál használnak. Az új képzési formában a katonák megismerkedhetnek a korszerű fegyverek alkalmazásával, melynek része egy megfelelően módosított Delta Force 2 is (lásd részletesebben az erről szóló cikkünket). A Land-Warrior.com galériájában néhány kép látható ezekről a katonákról, melyből három igen meggyőzőt ragadnák ki. A két első képen láthatjuk azt a bizonyos sisakra szerelhető kis LCD-t, melynek gigantikusnak tűnő kamerája a fegyveren található. A középső képen látható egy példa, hogy ez a megoldás milyen előnyökkel járhat. A katonának például nem kell a fedezékből kibújnia, hogy megkeresse és megtámadja ellenségét. (Az már egy más kérdés, hogy ebből a testhelyzetből milyen pontosan tud lőni) Kíváncsian várjuk ezekből mennyi fog belekerülni a készülő játékba.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.