Szerző: Bányai György

2008. március 20. 15:44

Hatalmas felbontású kijelző az LG internetes telefonjában

Egyelőre csak a koreai piacra szánta az LG legújabb, internetezésre is alkalmas mobiltelefonját, mely az ázsiai igényeknek megfelelően mobiltévézésre is alkalmas. A telefon hatalmas, 800 pixel széles felbontású, három hüvelykes kijelzőjén csak ritkán kell oldalirányban görgetni a tartalmat.

[HWSW] Egyelőre csak a koreai piacra szánta az LG legújabb, internetezésre is alkalmas mobiltelefonját, mely az ázsiai igényeknek megfelelően mobiltévézésre is alkalmas. A telefon hatalmas, 800 pixel széles felbontású, három hüvelykes kijelzőjén csak ritkán kell oldalirányban görgetni a tartalmat.

Az LG-LH2300 CYON bejelentésével az LG olyan mobiltelefont adott a koreai felhasználók kezébe, amellyel minden eddiginél kényelmesebb a weboldalak böngészése. A készülék három hüvelykes kijelzője 800 x 480 képpontból állítja elő a képet éppúgy, mint ahogy azt a Samsung Q1, illetve az ASUS R2H UMPC kijelzőjén láthatjuk. Igaz, utóbbiak esetében a 384 ezer képpont a mobilba szerelt kijelző három hüvelykes képátlója helyett hét hüvelykes területen osztozik.

A széles-VGA felbontás lehetőséget biztosít arra, hogy a látogatott oldalak eredeti struktúrájukban jelenjenek meg a mobilon is. Nincs szükség átméretezésre, oszloponkénti bontásra és egyéb optimalizációkra, amelyet mondjuk a manapság igen gyakori, 240x320 képpont felbontású kijelzővel szerelt telefonok igényelnek. Az LG-LH2300 kijelzője az egyszerű kezelhetőség kedvéért érintésérzékeny is, így egy weboldal linkjének elérése nem igényel kotorászást a menüben, vagy a gyorsgombok között.

LG-LH2300

A készülékház hátoldala egy három megapixeles, autofókuszos élességállításra is képes fényképezőgépnek ad helyet, mely felismeri az arcokat és rázkódás elleni védelemmel is felszerelték. Az LG-LH2300 a képeket és az egyéb megőrzendő állományokat MicroSD kártyán tárolhatja, rendelkezik Bluetooth 2.0 adóvevővel, valamint alkalmas a helyi piacon kiépített T-DMB rendszerű digitális tévéadások vételére is.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.