Szerző: Bodnár Ádám

2008. február 20. 14:04

Mutasd a kábelezést, megmondom mit csinálsz rosszul!

Pályázatot hirdet az adatközponti hűtési megoldásairól és szünetmentes tápegységeiről ismert APC, felhalmozódó kábelekről vár fotókat a cég. Abban az adatközpontban, ahol a legnagyobb problémát okozhatják a

[HWSW] Pályázatot hirdet az adatközponti hűtési megoldásairól és szünetmentes tápegységeiről ismert APC, felhalmozódó kábelekről vár fotókat a cég. Abban az adatközpontban, ahol a legnagyobb problémát okozhatják a rendezetlen, felhalmozódó kábelek, a pályázat fődíjaként az APC ingyenesen berendez egy rackszekrényt a saját kábelrendező megoldásokkal, emellett felméri az adatközpont állapotát, és szakmai javaslatot tesz az optimális kialakításra.

"A rendezetlen kábelek feltorlódnak és áttekinthetetlenül összegabalyodnak, ami a rendetlenségen túl egy sokkal komolyabb problémát is előidéz: ez pedig a hőelvezetés megakadályozása, végső soron a túlmelegedés" -- magyarázza Szarka Attila, az APC-MGE rendszermérnöke. "Természetesen több oka is lehet a túlmelegedésnek, azonban szinte minden adatközpontban így vagy úgy gondot okoznak a felhalmozódó kábelek."

A kábel-versenyben az APC arra kéri az adatközpontok vezetőit és alkalmazottait, hogy fényképezzék le az adatközpontban található "kábel-rengeteget", és még március 31. előtt töltsék fel a www.apcpromo.hu weboldalon elérhető felületen. A verseny végeztével a beküldők között a fődíjon kívül APC ajándékokat is kisorsol a cég.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról