Szerző: Bodnár Ádám

2008. január 24. 17:41

Új Lamborghini notebook az ASUS-tól

Frissítette Lamborghini noteszgépeinek sorozatát az ASUS, a vadonatúj VX3 továbbra is a szupersportkocsikról már ismert fekete-sárga színvilágot viszi tovább, a gép váza a strapabíróság és az alacsony tömeg jegyében titánötvözetből készült.

[HWSW] Frissítette Lamborghini noteszgépeinek sorozatát az ASUS, a vadonatúj VX3 továbbra is a szupersportkocsikról már ismert fekete-sárga színvilágot viszi tovább, a gép váza a strapabíróság és az alacsony tömeg jegyében titánötvözetből készült.

A VX3 már Intel Penryn processzorra épül, a hírek szerint a legerősebb változatban a 2,6 GHz-es Core 2 Duo T9500 teljesít majd szolgálatot. A végleges specifikációk még nem ismertek, így a hardverrel kapcsolatban csak találgatni tudunk, de a legújabb trendeknek megfelelően valószínűleg alapfelszereltség lesz a 2 gigabájt DDR2 memória, de a mai memóriaárak mellett azon se lepődnénk meg, ha az exkluzív kivitelű gépet 4 gigabájttal szállítaná az ASUS. Ugyanígy nem keltene különösebb feltűnést, ha merevlemez helyett SSD-t építenének bele.

>>> Acer Ferrari az ASUS Lamborghini ellen <<<

A január elején tartott Consumer Electronics Shown is kiállított gép fotót nézegetve feltűnhet a tapipadhoz közeli ujjlenyomat-olvasó, valamint az elfordítható webkamera a 12,1 hüvelyes szélesvásznú kijelző felett. A beszámolók szerint a VX3-nak alapfelszereltsége lesz a 3G/HSDPA modem is.

ASUS Lamborghini VX3

A Lamborghini VX3 minden porcikájával a különlegességet, a drágaságot akarja sugallni, ezért a tervezők nem sajnálták a karbonborítást, "a kiváló minőségű bőrborítás pedig a tenyértámaszról sugározza azt a luxust, ami a VX3-nak a melegség, valamint a hideg csúcstechnika esztétikus összjátékával, a megjelenés és tapintás egyensúlyával megvalósuló tökéletesség rendezőelvét tükrözi" -- próbálja megértetni a motivációt a cég által kiadott sajtóközlemény.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról