:

Szerző: Ady Krisztián

2008. január 23. 10:12

Extravagáns mobiltelefon a Nokiától: 7900 Crystal Prism

Újabb készülékkel bővítette Prism kollekcióját a Nokia, a 7900 Crystal Prism változat meglehetősen extravagánsra sikeredett, legalábbis ami a színeket és a telefon oldalsó dizájnelemét illeti. A speciális kialakítású billentyűzet azonban rögtön árulkodik arról, hova is tartozik a készülék.

[HWSW] Újabb készülékkel bővítette Prism kollekcióját a Nokia, a 7900 Crystal Prism változat meglehetősen extravagánsra sikeredett, legalábbis ami a színeket és a telefon oldalsó dizájnelemét illeti. A speciális kialakítású billentyűzet azonban rögtön árulkodik arról, hova is tartozik a készülék.

A Nokia 7900 Crystal Prism tehát pontosan illik a Prism kollekcióba, stílusa és megjelenése is hasonló a korábbi mobilokhoz -- ahogyan ára is, nettó 375 eurótól (~96 ezer forintos nettó áron) lesz kapható a második negyedév során. A készüléket Frédérique Daubal dizájner közreműködésével tervezte a Nokia, neki köszönhetők a háttérképek is.

A Nokia mobiltelefonja szemet gyönyörködtető OLED, azaz szerves fénykibocsátó diódákat alkalmazó kijelzővel rendelkezik, melynek mély feketéje és ragyogó színei vannak. A készüléket emellett 2 megapixeles kamerával, harmadik generációs hálózat támogatásával, 1 gigabájtnyi saját memóriával és zenelejátszó alkalmazással is felvértezte a Nokia.

Nokia 7900 Crystal Prism

A billentyűzet alatti világítás színét 49 különböző színből váalszthatja ki a telefon tulajdonosa, ezzel még egyedibbé téve a különleges készülék megjelenését. További háttérképeket a www.nokiaprismcollection.com weboldalon keresztül tölthetnek le a Nokia Prism kollekcióba tartozó mobilok tulajdonosai.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.