Szerző: Ady Krisztián

2008. január 17. 13:18:31

Végre a Samsung forgalmazza és szervizeli itthon saját fényképezőgépeit

A Samsung 2008 január elsejétől maga forgalmazza itthon saját márkájú és gyártású digitális fényképezőgépeit, illetve a szervizelésről is a Samsung Electronics Magyar Zrt. gondoskodik. A készülékek kizárólagos forgalmazási joga korábban a Leitz-Hungária Kft. kezében volt.

[HWSW] A Samsung 2008 január elsejétől maga forgalmazza itthon saját márkájú és gyártású digitális fényképezőgépeit, illetve a szervizelésről is a Samsung Electronics Magyar Zrt. gondoskodik. A készülékek kizárólagos forgalmazási joga korábban a Leitz-Hungária Kft. kezében volt.

A változás a szervizelést is érinti: a 2008. január 1-től vásárolt termékek javításait a Samsung hivatalos szervizei végzik, az ezt megelőzően itthon értékesített termékekkel azonban továbbra is az Audio Foto Service Kft. szervizében kell jelentkezni. Az idén piacra kerülő -- Samsung garanciapapíros -- fényképezőgépek javítását a Budapesten található központi márkaszerviz, illetve az országos szervizhálózat látja el.

A Samsung fényképezőgépek külföldön is "mostohagyerekek", bár a Samsung gyártja őket, a vállalat egy külön weboldalt és céget szentelt a digitális kameráknak. A Samsung globális és regionális weboldalain még csak utalás, vagy link sincs a kamerákkal kapcsolatos oldalra -- a hazai portál talán az első kivétel lesz.

Samsung S760, S860
Samsung kezében a Samsung

A Leitz-Hungária Kft. 1999 óta nem csak a Samsung fényképezőgépek, de a Leica és Minox termékek közép-kelet európai képviseletét látja el, eddig kizárólagos joggal forgalmazhatott itthon Samsung fényképezőgépeket. A cég ma már a fotó-optikai termékek mellett fogyasztási termékek és a házi elektronikai termékek értékesítésével is foglalkozik.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 03:22

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.