Szerző: mz

2000. július 5. 00:03

Mini Compaq kivetítők

A Compaq Computer európai, közel-keleti és afrikai részlege ma jelentett be két ultrakönnyű kivetítőt a Compaq MP1400-t és az MP1800-t, amelyek a Microportable kivetítősorozat tagjai. Ezeket az új termékeket az egyre terjedő mobil munkakörnyezet igényeinek megfelelően tervezték. Mindkettő nagy teljesítményű és felbontású kivetítő, amelyek a piacon ma kapható legkisebb, hordozható formátumúak.
A Microportable sorozat kivetítői segítségével az eladás és a marketing területén dolgozó menedzserek és oktatók az általában harminc fő alatti, tehát kis- és közepes méretű hallgatóság előtt tarthatnak előadásokat és bemutatókat.

A kivetítő legfontosabb adatai:
Könnyen hordozható: a térfogata 2.9 dm3, a súlya 1.9 Kg, így könnyen elfér a legtöbb noteszgép táskában a noteszgép mellett.
Jó minőségű kép: 700 ANSI lumen fényerő biztosítja a jól látható képet világos helységben is. A kontrasztja a kétszerese az átlagos LCD kivetítőkének.
Felbontás: SVGA az MP1400 és XGA az MP1800 esetén, az utóbbi beépített zoom lencsével rendelkezik.
'Plug and present' - Automatikus szinkronizáció, nincs szükség kézi beállításra, nincs probléma a konfigurálással. Segítségével azonnal felismeri a meghajtó számítógép képernyőkimenetét, és automatikusan alkalmazkodik bármely ma piacon lévő asztali vagy hordozható PC-hez.
A kivetítők multimédia képességekkel is rendelkeznek. A multimédia adapter tartozéka az MP1800-nak és opcionális az MP1400-hoz. Az adapter beépített nyolc wattos 'Premier*Sound' hangszóró rendszere elérhetővé teszi a felhasználók számára a teljes képernyős mozgókép lejátszást PC-ről, videomagnóról, DVD lejátszóról vagy videokameráról, és tudja a kép a képben módon való megjelenítést is. Ezek a jellemzők egyszerűen vezérelhetőek a távirányítóval, lehetővé téve például az egy gombnyomásos zoomot, az újraszikronizációt és a többi menübeállítás elérését is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról