:

Szerző: mz

2000. július 4. 23:55

Portocom 340S2

A Portocom új középkategóriás notebookja az eddigieknél jobb ár/teljesítmény tényezőt tud felmutatni. A Portocom 340S2 all-in-one számítógép elődjét, a 3x00CIII típust, több tulajdonságában felülmúlja, miközben ára alatta marad.
A SiS 630-as chipkakészlet alaplapra integrált vezérlőáramköreinek köszönhetően a rendszermemóriából leosztott videomemória akár 32 MB-ig is növelhető, ami alkalmassá teszi a legigényesebb grafikus alkalmazások futtatására is 4x AGP-vel egyenértékű sebességgel. Egyaránt működik Celeron és Pentium III processzorokkal, és támogatja a 66 és 100 MHz-en felül a 133 MHz-es FSB-t is. Az alaplapra integrált modem és hálózati kártya mellett elegendő egy PC kártya foglalat is, amely a vastagabb Type III kártyákat is fogadja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.