Szerző: mz

2000. július 4. 23:24

Intel fejlesztési programok

Az e-business megoldások terjedésének felgyorsítását célzó erőfeszítések részeként az Intel Corporation bejelentette az Intel Server Applications Enabling Program (SAEP) és az Intel Solution Centers program beindítását.
A két programban a gyártók (OEM-ek) és a webintegrátorok az Intel architektúrára épülő e-business megoldások fejlesztése során közvetlenül együttműködhetnek az Intellel. A programok beindításával - amelyeket a kezdeti 100 millió dolláros költségvetésből fognak finanszírozni - kezdetét veszi az a nagyszabású munka, amelynek keretében az Intel több más e-business szolgáltatóval közösen fogja fejleszteni, tesztelni, érvényesíteni és forgalmazni az e-business megoldásokat. A program nyomán létrejövő szolgáltatások meghatározott piaci szegmenseket fognak megcélozni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról