Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Interware megvette az eTel Magyarországot

Bodnár Ádám, 2007. december 18. 16:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Magyar kézbe került az eTel Magyarország, miután az Interware megvásárolta az eddigi tulajdonosáótól, a Telekom Austriától. A 2007. december 11-én aláírt szerződés révén a hangszolgáltatások piacán is meghatározó piaci szereplő kíván lenni az Interware. Az eTel Magyarország ügyfelei a jövőben az Interware által garantált, jelenleginél is magasabb technológiai és kiszolgálási színvonalon vehetik igénybe az eddig megszokott szolgáltatásokat -- adta hírül a cég.

hirdetés
[HWSW] Magyar kézbe került az eTel Magyarország, miután az Interware megvásárolta az eddigi tulajdonosáótól, a Telekom Austriától. A 2007. december 11-én aláírt szerződés révén a hangszolgáltatások piacán is meghatározó piaci szereplő kíván lenni az Interware. Az eTel Magyarország ügyfelei a jövőben az Interware által garantált, jelenleginél is magasabb technológiai és kiszolgálási színvonalon vehetik igénybe az eddig megszokott szolgáltatásokat -- adta hírül a cég.

"Az organikus növekedés mellett céltudatos stratégia mentén akvizíciókkal is erősítjük telekommunikációs szolgáltatásaink körét" -- mondta el, Pámer Róbert az Interware vezérigazgatója. "Az eddig is sikeres ADSL-nek, a több technológiai platformon nyújtott bérelt vonali és a szerverelhelyezési szolgáltatásainknak biztos alapot nyújtó, megbízható műszaki színvonalat képviselő infrastruktúrával a hangszolgáltatások terén is az Interware-től megszokott kiváló minőséget szeretnénk nyújtani a vállalati és lakossági ügyfeleinknek egyaránt."

"[Az eTel megvásárlásával] lehetőségünk nyílik arra, hogy jelenlegi és újonnan megszerzett ügyfeleink részére is magasabb színvonalú és minden eddiginél teljesebb telekommunikációs megoldásokat nyújtsunk" -- teszi hozzá Sátor Csaba, a cég operatív vezérigazgató-helyettese. "Lehetővé válik, hogy új szolgáltatásokat és egymással szoros egységet alkotó, de a telekommunikáció különböző területeit összekapcsoló termékeket vezessünk be ügyfeleink számára."

Az Interware ZRt. az akvizíciónak és az ebből eredő szinergiák kihasználásának köszönhetően 2008-ban már 3 milliárd forint feletti bevételt és 400 millió forint feletti EBITDA-t vár.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.