Szerző: Bányai György

2007. december 7. 13:44

Újabb középkategóriás Samsung zenemobil

A Samsung bemutatta legújabb, ára alapján inkább középkategóriásnak, képességeire tekintve viszont belépő szintűnek titulálható, F250 típusjelzéssel ellátott mobilkészülékét. A stílusos, letisztult formatervű, zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefon szállítása jövő év elején kezdődhet.

[HWSW] A Samsung bemutatta legújabb, ára alapján inkább középkategóriásnak, képességeire tekintve viszont belépő szintűnek titulálható, F250 típusjelzéssel ellátott mobilkészülékét. A stílusos, letisztult formatervű, zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefon szállítása jövő év elején kezdődhet.

A 94 x 46 x 17,5 milliméteres készülékház elcsúsztatható kivitelű, a benne rejlő elektronikát a telefonos feladatok ellátása mellett a zenehallgatásra is kihegyezték. A készülék előlapján a lejátszó kezelésére szolgáló gombok kaptak helyet, így ezekhez csukott állapoban is hozzáférhetünk. A szórakozást FM-rádió is szolgálja, ha unalmassá váltak a tárolt zeneszámok.

A 20 megabájtnyi belső memória microSD kártyával bővíthető tovább, amelyek közül a készülék maximálisan 2 gigabájtos változatokkal képes szót érteni. Az F250-ből sem maradhatott ki a kamera, mely 1,3 megapixeles felbontással tudja a képeket rögzíteni, ezeket a 2 hüvelykes, csupán 128 x 160 képpontos kijelzőn nézhetjük vissza. A készüléket ellátták Bluetooth 2.0 rádiós adatátvitellel is.

Samsung F250

A gyártó az F250-et nem szerelte fel 3G képességekkel, a maximális sebességet az adatátvitel terén így csak az EDGE adta 100-200 közötti kilobit/s jelentheti az arra alkalmas mobilhálózatokban. A jövő év elején piacra kerülő zenemobil ára 180-200 euró között mozog majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról