Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Office Box: mobilizálható vállalati telefon- és internetcsatlakozás a Vodafone-tól

Ady Krisztián, 2007. november 09. 12:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Új szolgáltatási csomagot kínál a Vodafone üzleti ügyfeleinek, mellyel megelőzte ezzel a Pannon hasonló terveinek kereskedelmi formába öntését: az Office Box csomaghoz mellékelt Option berendezéssel a teljes irodát elláthatjuk korlátlan internettel, vezetékes számunkat áthordozva pedig teljesen kiköthetjük a vezetékeket az irodából. Előny lehet az ezzel járó mobilitás is.

[HWSW] Új szolgáltatási csomagot kínál a Vodafone üzleti ügyfeleinek, mellyel megelőzte ezzel a Pannon hasonló terveinek kereskedelmi formába öntését: az Office Box csomaghoz mellékelt Option berendezéssel a teljes irodát elláthatjuk korlátlan internettel, vezetékes számunkat áthordozva pedig teljesen kiköthetjük a vezetékeket az irodából. Előny lehet az ezzel járó mobilitás is.

A szolgáltatás alapját az Option GlobeSurfer II 7.2 dobozka jelenti, melybe egy SIM-kártyát helyezve korlátlan 3G/HSDPA internethez juthatunk -- persze csak ott, ahol elérhető, jelenleg maximálisan 3,6 megabit/s-os letöltési sebességgel -- a mobil- és vezetékes számok hívása mellett, egyetlen előfizetéssel válthatjuk le korábbi telefon- és internetelérésünket. A munkaállomások nem csak vezetékkel, hanem Wi-Fi-n keresztül is csatlakozhatnak az alapegységhez.

A költségek jelentősen csökkenthetők, mivel a cég már meglévő asztali telefonjai opciós díj nélkül csatlakoztathatóak a vállalati SIM-kártyára aktivált Wireless Office előfizetéshez, így az ehhez kapcsolódó céges mobiltelefonok teljesen ingyenesen hívhatók. Az előfizetés emellett korlátlan internethozzáférést is biztosít a Vodafone mobilhálózatán keresztül.

Option GlobeSurfer II 7.2

A Vodafone Office Box szolgáltatás előfizetési díja havi 9900 forint, mely a korlátlan internetelérésen túl 300 perc beszélgetést is biztosít bármely belföldi hálózatba. A további percek a hívás irányától függetlenül 24 forintba kerülnek. Az Option GlobeSurfer II 7.2 eszköz díja két év hűségnyilatkozat aláírásával 19980 forint, de egy év után már más üzleti tarifa is választható.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.