Szerző: Bodnár Ádám

2007. október 29. 09:47:07

A legnagyobb közel-keleti SAP-integrátor felvásárlásával terjeszkedik a HP

A HP megállapodást írt alá a Közel-Kelet egyik legnagyobb rendszerintegrátor cége, az Atos Origin Middle East (AOME) Group felvásárlásáról. A várhatóan még novemberben lezáruló ügylet pénzügyi feltételeit a felek nem hozták nyilvánosságra. Ezzel a lépéssel a HP tovább bővítette tanácsadási és integrációs kapacitását a régióban.

[HWSW] A HP megállapodást írt alá a Közel-Kelet egyik legnagyobb rendszerintegrátor cége, az Atos Origin Middle East (AOME) Group felvásárlásáról. A várhatóan még novemberben lezáruló ügylet pénzügyi feltételeit a felek nem hozták nyilvánosságra. Ezzel a lépéssel a HP tovább bővítette tanácsadási és integrációs kapacitását a régióban.

Az AOME 2006-ban jött létre, amikor a francia Atos Origin eladta közel-keleti divízióját az ottani menedzsmentnek. A Bahreinből irányított független AOME vállalatcsoport több mint 450 főt foglalkoztat Szaúd-Arábiában, Bahreinben, az Egyesült Arab Emirátusokban, Katarban és Líbiában. Ez a cég hajtja végre a legtöbb SAP-projektet a régióban.

Az akvizíció a várakozások szerint háromszoros stratégiai előnyhöz juttatja a HP-t: kibővíti a cég SAP-képességeit a Közel-Keleten; kiegészíti szakértelmét két fontos piaci célszegmensben – az állami szektorban, valamint az olaj- és gáziparban; továbbá Líbiára és Katarra is kiterjeszti a HP földrajzi jelenlétét a térségben.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 19:48

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.