Szerző: Bodnár Ádám

2007. október 26. 14:18

A STULZ teremhűtési megoldásaival egészül ki az APC-MGE kínálata

Együttműködési megállapodást kötött az APC-MGE és a német STULZ, amelynek érdekében az APC-MGE kiegészíti hűtési megoldásait STULZ teremhűtési megoldásaival, a STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja ügyfeleinek. Az APC InRow hűtési és a STULZ teremhűtési kínálatának egyesítése átfogó adatközponti hűtési megoldást biztosít.

[HWSW] Együttműködési megállapodást kötött az APC-MGE és a német STULZ, amelynek érdekében az APC-MGE kiegészíti hűtési megoldásait STULZ teremhűtési megoldásaival, a STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja ügyfeleinek. Az APC InRow hűtési és a STULZ teremhűtési kínálatának egyesítése átfogó adatközponti hűtési megoldást biztosít.

"Mostantól egyetlen szállítóhoz fordulhatnak azon ügyfeleink, akik adatközpontjaik kritikus áramellátási és hűtési problémáikra keresnek megoldást" -- mondta Christian Corsin, az APC-MGE vállalati rendszerekért felelős részlegének alelnöke. "Örömmel egyesítjük a STULZ vállalat hűtési szakértelmét, megoldásait és szolgáltatásait az APC-MGE újításaival és erős ügyfélbázisával annak érdekében, hogy jobban segíthessük ügyfeleinket a nagy hatékonyságú adatközpontok hűtési problémáinak megoldása során."

"Az APC-MGE vállalattal ideálisan kiegészítjük egymás tevékenységét, miközben mindketten új piacokra és lehetőségekre teszünk szert. A megállapodás értelmében az APC-MGE szolgáltatja az elektromos rendszereket, és együtt biztosítjuk a gépészetet" -- tette hozzá Kurt Plötner, a STULZ globális termékértékesítésért és -marketingért felelős igazgatója.

A megállapodás értelmében az APC-MGE kiegészíti hűtési termékskáláját egy APC márkanévvel ellátott ,de a STULZ által gyártott teremhűtési megoldással. A STULZ pedig az APC InRow hűtési rendszerét kínálhatja majd kiterjedt ügyfélbázisának. Mindkét vállalat teljes alkalmazástechnikai támogatást nyújt a későbbiekben ezekhez a megoldásokhoz, valamint az APC-MGE különbözőpéldául karbantartási szolgáltatásokat is kínál majd a STULZ szervizpartnerein keresztül. Kezdetben a megállapodás csak egyes országokat érinti Európában, azonban az APC-MGE és a STULZ szándékában áll kiterjeszteni az együttműködést az egész világra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról