:

Szerző: Bőle György

2000. július 3. 08:22

A jog és a Net - új cikksorozat a HWSW-n

Gondolom nem mondok újat azzal, hogy napjainkban a jog egyik legszabályozatlanabb területe az Internet. Természetesen ez nem csak hazai jelenség, mert a világ szinte minden táján komoly fejtörést okoz a probléma a törvényhozóknak. A HWSW keretein belül a mai nappal egy Internetes joggal foglalkozó szekció kezdi el működését. Tudom, tudom... hogy jön ez a HWSW-hez. Sehogyan. Viszont sajnos Magyarországon nincs igazán egy olyan orgánum sem, ahol nagy nyilvánosság előtt, emberközeli módon közelítenék meg a témát. Ezért karoltuk fel mi a kezdeményezést - egyenlőre csak - egy cikksorozat formájában. Hamarosan induló új portálunkon viszont már egy nagyobb fejezetet nyitunk a dolognak...

Ezúton szeretném megköszönni a közreműködést dr. Muraközi Gergelynek, aki felválalta a cikksorozat elkészítését. A bevezető részt innen, vagy a jobbmenüből (>>>) érhetitek el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.