Szerző: Bodnár Ádám

2007. október 1. 15:19

Teasdale Harold vezeti a Symantec hazai képviseletét

A Symantec Teasdale Haroldot nevezte ki magyarországi területi igazgatójának. Az új vezető Konkoly Thege Szabolcsot váltja a pozicióban, aki négy év után távozott a cégtől.

[HWSW] A Symantec Teasdale Haroldot nevezte ki magyarországi területi igazgatójának. Az új vezető Konkoly Thege Szabolcsot váltja a pozicióban, aki négy év után távozott a cégtől. Teasdale Harold 2003 júliusa óta dolgozik a Symantecnél, eddig a cég vállalati termékeinek volt képviselője, és a magyar mellett a romániai piacáért is felelt. Munkája során, többek között, a két ország középvállalati kereskedelmét koordinálta, illetve a cég partnerprogramja keretében üzleti terveket és előrejelzéseket készített. A Symantec előtt -- 2000 januárjától -- a Vivendi Telecom Hungary Rt-nél volt nagyvállalati értékesítő, ahová a Hunguest Hotels Rt-től érkezett.

Az új területi igazgató tanulmányait a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán, valamint a Pécsi Egyetemen végezte. Az előbbin vendéglátást és közgazdaságtant, utóbbin szintén közgazdaságtant (menedzsment és tanácsadás) tanult.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról