Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 28. 14:25

Akkumulátor is van az APC új, kemény notebook-táskájában

Több új fogyasztói termékkel rukkolt elő a nyáron az APC-MGE, amelyek elsősorban a sokat utazó üzletemberek dolgát hivatottak megkönnyíteni és amelyek hamarosan Magyarországra is megérkeznek.

HIRDETÉS

[HWSW] Több új fogyasztói termékkel rukkolt elő a nyáron az APC-MGE, amelyek elsősorban a sokat utazó üzletemberek dolgát hivatottak megkönnyíteni és amelyek hamarosan Magyarországra is megérkeznek.

Az újdonságok között leginkább az univerzális notebook-akkumulátort is tartalmazó tokok tarthatnak számot olvasóink érdeklődésére, amelyek nem csak védik a készüléket, hanem a tápellátásáról is gondoskodnak. A Power Ready Notebook Sleeve tulajdonképpen egy kemény notebook-táska, amelyből a gépet ki sem kell venni a használathoz. Utazásnál vagy reptéri várakozásnál a felhasználó csak előveszi a táskát, kinyitja és máris dolgozhat, a beépített akkumulátornak köszönhetően akár órákkal azután is, hogy a gép saját áramforrása már lemerült.

APC Power Ready Notebook Sleeve

A Power Ready Notebook Sleeve két kivitelben kapható annak érdekében, hogy a legkisebb, 12 hüvelykes képátlójú ultrahordozható noteszgépektől egészen a 15,4 hüvelykes kijelzővel szerelt mainstream modellekig bármilyen gép számára megfelelő legyen. Az ellenálló tokok mérettől függően 70-80 dekát nyomnak mindössze, természetesen ebben nincs benne az APC univerzális notebook-akkumulátora, amely számára külön rekeszt alakítottak ki. Univerzális notebook-akkuból három félét kínál a cég 50, 70 és 90 Wh kapacitással.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 07:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.