Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 28. 08:40

Hajnal Péter az Epicor új regionális vezetője

Hajnal Péter személyében új regionális vezetőt neveztek ki az üzleti szoftvereket fejlesztő Epicor magyarországi leányvállalata élére.

[HWSW] Hajnal Péter személyében új regionális vezetőt neveztek ki az üzleti szoftvereket fejlesztő Epicor magyarországi leányvállalata élére.

Regionális vezetőként Hajnal kiemelt feladatai közé tartozik az Epicor magyarországi, ausztriai és kelet-európai értékesítési tevékenységének támogatása, a stratégiai partnerhálózat továbbfejlesztése, és az Epicor azon termékeinek regionális szintű bevezetése, amelyek az Egyesült Államokban és a világ más részein már sikereket arattak. Hajnal Péter elmondta, hogy folytatni kívánja az Epicor eddigi sikeres stratégiáját és tovább kívánja növelni a cég jelenlétét a régióban.

Hajnal Péter 2005 áprilisában került az Epicor Software Hungary Kft.-hez, ahol mostani kinevezéséig a magyarországi és az ausztriai ügyfelekkel való kapcsolattartásért volt felelős. A közgazdász végzettségű szakember az Epicort megelőzően az Esselte magyarországi leányvállalatánál dolgozott kereskedelmi és marketing területen.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról