Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 20. 13:32

Élelmiszeripari SAP-kiegészítéssel jelentkezett a HostLogic

Kifejezetten élelmiszeripari vállalatok számára fejlesztett SAP add-ont a HostLogic, amely egyetlen eszközben modellezi az élelmiszeripari vállalatok minden üzleti, termelési tevékenységét. A cég több, az élelmiszerszektorban végzett SAP bevezetés tapasztalatait összegezve keresett megoldást az ágazat tipikus problémáira -- mondta el Fárizs Péter, a cég ügyvezetője.

[HWSW] Kifejezetten élelmiszeripari vállalatok számára fejlesztett SAP add-ont a HostLogic, amely egyetlen eszközben modellezi az élelmiszeripari vállalatok minden üzleti, termelési tevékenységét. A cég több, az élelmiszerszektorban végzett SAP bevezetés tapasztalatait összegezve keresett megoldást az ágazat tipikus problémáira -- mondta el Fárizs Péter, a cég ügyvezetője.

Az SAP All-in-One alapú szoftver integrált és univerzális választ ad az élelmiszergyártókra jellemző kérdésekre, mint a minőség-alapú árazás, a párhuzamos mértékegységek kezelése, a gépekre lebontott kapacitás-tervezés, vagy a komplex minőségmenedzsment az alapanyagtól a késztermékig, akár termékenként, országonként, vagy üzletkötőnként lebontva.

Az élelmiszeriparra jellemző kiegészítések közül az egyik leginnovatívabb a mérlegházi, vagy más néven felvásárlási funkció, amely biztosítja egyszerre nagy mennyiségű gabona, zöldség, tej, vagy bármilyen élelmiszer alapanyag felvásárlását és betárolását, akár több telephelyen, egyidejűleg is. Az új szoftverrendszer emellett ellátja a már hagyományos SAP-feladatnak számító könyvelési mérleg, raktárkezelési, fuvar- és göngyölegszervezési, tárgyi eszköz nyilvántartási feladatokat, illetve támogatja a bérszámfejtés, az értékesítés és a marketing csapatok munkáját is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

4

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.