Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 20. 13:32

Élelmiszeripari SAP-kiegészítéssel jelentkezett a HostLogic

Kifejezetten élelmiszeripari vállalatok számára fejlesztett SAP add-ont a HostLogic, amely egyetlen eszközben modellezi az élelmiszeripari vállalatok minden üzleti, termelési tevékenységét. A cég több, az élelmiszerszektorban végzett SAP bevezetés tapasztalatait összegezve keresett megoldást az ágazat tipikus problémáira -- mondta el Fárizs Péter, a cég ügyvezetője.

[HWSW] Kifejezetten élelmiszeripari vállalatok számára fejlesztett SAP add-ont a HostLogic, amely egyetlen eszközben modellezi az élelmiszeripari vállalatok minden üzleti, termelési tevékenységét. A cég több, az élelmiszerszektorban végzett SAP bevezetés tapasztalatait összegezve keresett megoldást az ágazat tipikus problémáira -- mondta el Fárizs Péter, a cég ügyvezetője.

Az SAP All-in-One alapú szoftver integrált és univerzális választ ad az élelmiszergyártókra jellemző kérdésekre, mint a minőség-alapú árazás, a párhuzamos mértékegységek kezelése, a gépekre lebontott kapacitás-tervezés, vagy a komplex minőségmenedzsment az alapanyagtól a késztermékig, akár termékenként, országonként, vagy üzletkötőnként lebontva.

Az élelmiszeriparra jellemző kiegészítések közül az egyik leginnovatívabb a mérlegházi, vagy más néven felvásárlási funkció, amely biztosítja egyszerre nagy mennyiségű gabona, zöldség, tej, vagy bármilyen élelmiszer alapanyag felvásárlását és betárolását, akár több telephelyen, egyidejűleg is. Az új szoftverrendszer emellett ellátja a már hagyományos SAP-feladatnak számító könyvelési mérleg, raktárkezelési, fuvar- és göngyölegszervezési, tárgyi eszköz nyilvántartási feladatokat, illetve támogatja a bérszámfejtés, az értékesítés és a marketing csapatok munkáját is.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról