:

Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 17. 10:13

Villámgyors feltöltést is lehetővé tesz a T-Mobile új HSDPA-modeme és továbbfejlesztett mobilhálózata

A T-Mobile üzleteiben mától megvásárolható két új HSDPA-modemmel további fokozatra kapcsolhatnak a mobil internetezők: a szolgáltató ügyfelei Budapest nagy részén már 7,2 megabit/s-os letöltési, a webnwalk Box 7.2+ USB-modemmel pedig közel 1,5 megabit/s feltöltési sebességet érhetnek el.

[HWSW] A T-Mobile üzleteiben mától megvásárolható két új HSDPA-modemmel további fokozatra kapcsolhatnak a mobil internetezők: a szolgáltató ügyfelei Budapest nagy részén már 7,2 megabit/s-os letöltési, a web’n’walk Box 7.2+ USB-modemmel pedig közel 1,5 megabit/s feltöltési sebességet érhetnek el.

A 88 városra kiterjedő szélessávú hálózat jelentős részén egyelőre 3,6 megabit/s az elérhető, elméleti maximális letöltési sebesség, Budapest egy részén -- jellemzően a belvárosban -- viszont már 7,2 megabit/s is rendelkezésre áll, melyet egyelőre az új modemmel és PC-kártyával, illetve a web’n’walk 3,6 megabit/s-os kártyákhoz érkező firmwarefrissítést követően korábban gazdára talált kártyákkal is lehet majd igénybe venni.

A web’n’walk Box 7.2+ USB-s HSDPA-modem ráadásul az első HSUPA-s készülék a hazai mobilszolgáltatóknál, amellyel a budapesti mobilhálózat jelentős részén a 7,2 megabit/s-os letöltés mellé maximum 1,45 megabit/s-os elméleti feltöltési sebesség is párosul, mely az adatok elküldését is villámgyorssá teszi.

Az 5 gigabájtos mobil internetcsomagra vállalt 24 hónapos hűségnyilatkozat esetén a web’n’walk Netkártya Plusz modem 3990, a web’n’walk Box 7.2+ pedig 9990 forintért kapható. A most új előfizetést vásárló ügyfelek a hűségnyilatkozat teljes idejére a havi díjban foglalt 5 gigabájton felül további 3 gigabájtnyi adatmennyiséget használhatnak fel, és év végéig a csomagért az eredeti ár felét, mindössze 4795 forintot kell fizetni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.