Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 13. 15:23

A Vodafone kínálatában is felbukkan majd az érintőképernyős Samsung F700

A Samsung a februári barcelonai 3GSM Konferencián mutatta be a nagyközönségnek legújabb Ultra-sorozatú érintőképernyős, teljes billentyűzettel ellátott F700-as készülékét, mely a most kiadott sajtóközlemény szerint ugyanezzel a típusszámmal a Vodafone kínálatában bukkan fel hamarosan. De vigyázat, ez az F700 már nem az az F700.

[HWSW] A Samsung a februári barcelonai 3GSM Konferencián mutatta be a nagyközönségnek legújabb Ultra-sorozatú érintőképernyős, teljes billentyűzettel ellátott F700-as készülékét, mely a most kiadott sajtóközlemény szerint ugyanezzel a típusszámmal a Vodafone kínálatában bukkan fel hamarosan. De vigyázat, ez az F700 már nem az az F700.

A februárban bemutatott készülék több ponton eltér a Vodafone-nal közösen piacra dobott jelenlegi változattól, bár mindkettő HSDPA-képes, a szolgáltatótól független változat 7,2 megabit/s-os villámgyors letöltést ígért arra alkalmas hálózatokon, a Vodafone-os csak 3,6 megabit/s-ot támogat -- talán a Vodafone úgy gondolta, ez is elegendő lesz. Ugyanígy "kiherélték" a kamerát is: bár autófókuszos maradt, az 5 megapixeles felbontás helyett csak 3 megapixeles felbontásra képes.

A 3,2 hüvelykes, 440 x 240 pixeles kijelzőn megjelenő teljes HTML böngésző a QWERTY billentyűzettel együtt egyszerű internetes böngészési és emailezési lehetőséget kínál, melyhez kiváló alap a HSDPA adatátvitel. A harmadik generációs készülék minden ma használt média- és dokumentumformátummal elboldogul és Flash-támogatással is rendelkezik, memóriája microSD kártyával bővíthető.

Samsung SGH-F700v
Ez az F700 nem az az F700

Az F700 egy új felhasználói interfészt kapott, amely 2007-ben a rangos IF díjat is elnyerte Design Kommunikáció kategóriában. A speciális felhasználói felület korábban a "Croix" elnevezést kapta, amely franciául keresztet jelent. A készülék áráról és kereskedelmi megjelenési időpontjáról egyelőre nem kaptunk információt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 22:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.