Szerző: Ady Krisztián

2007. szeptember 13. 15:23

A Vodafone kínálatában is felbukkan majd az érintőképernyős Samsung F700

A Samsung a februári barcelonai 3GSM Konferencián mutatta be a nagyközönségnek legújabb Ultra-sorozatú érintőképernyős, teljes billentyűzettel ellátott F700-as készülékét, mely a most kiadott sajtóközlemény szerint ugyanezzel a típusszámmal a Vodafone kínálatában bukkan fel hamarosan. De vigyázat, ez az F700 már nem az az F700.

[HWSW] A Samsung a februári barcelonai 3GSM Konferencián mutatta be a nagyközönségnek legújabb Ultra-sorozatú érintőképernyős, teljes billentyűzettel ellátott F700-as készülékét, mely a most kiadott sajtóközlemény szerint ugyanezzel a típusszámmal a Vodafone kínálatában bukkan fel hamarosan. De vigyázat, ez az F700 már nem az az F700.

A februárban bemutatott készülék több ponton eltér a Vodafone-nal közösen piacra dobott jelenlegi változattól, bár mindkettő HSDPA-képes, a szolgáltatótól független változat 7,2 megabit/s-os villámgyors letöltést ígért arra alkalmas hálózatokon, a Vodafone-os csak 3,6 megabit/s-ot támogat -- talán a Vodafone úgy gondolta, ez is elegendő lesz. Ugyanígy "kiherélték" a kamerát is: bár autófókuszos maradt, az 5 megapixeles felbontás helyett csak 3 megapixeles felbontásra képes.

A 3,2 hüvelykes, 440 x 240 pixeles kijelzőn megjelenő teljes HTML böngésző a QWERTY billentyűzettel együtt egyszerű internetes böngészési és emailezési lehetőséget kínál, melyhez kiváló alap a HSDPA adatátvitel. A harmadik generációs készülék minden ma használt média- és dokumentumformátummal elboldogul és Flash-támogatással is rendelkezik, memóriája microSD kártyával bővíthető.

Samsung SGH-F700v
Ez az F700 nem az az F700

Az F700 egy új felhasználói interfészt kapott, amely 2007-ben a rangos IF díjat is elnyerte Design Kommunikáció kategóriában. A speciális felhasználói felület korábban a "Croix" elnevezést kapta, amely franciául keresztet jelent. A készülék áráról és kereskedelmi megjelenési időpontjáról egyelőre nem kaptunk információt.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.