Szerző: Bányai György

2007. szeptember 13. 11:10

A noteszgépek beépített csipogóját váltja ki a Logitech új 2.1-es hangszórója

A Logitech új terméke egy olyan stílusos noteszgép-hangszóró, amelynek segítségével gépünk gyenge képességekkel megáldott beépített hangszóróit válthatjuk ki.

HIRDETÉS

[HWSW] A Logitech új terméke egy olyan stílusos noteszgép-hangszóró, amelynek segítségével gépünk gyenge képességekkel megáldott beépített hangszóróit válthatjuk ki.

A Logitech AudioHub egy mélynyomóval kiegészített 2.1-es sztereo hangszóró, és kifejezetten noteszgépek társául szánták a tervezői. Az AudioHub középső, a notesz kijelzője által takart részében kapott helyet a mélyhangokért felelős hangszóró, miközben a közép, valamint a magas frekvenciatartomány megszólaltatására alkalmas két szélső hangszóró látható marad a megjelenítő két szélén. A hangszóróba emellett 3 további USB-portot is építettek.


Logitech AudioHub

A jobb oldalon egy némító gomb is helyet kapott, így a csend eléréséhez nem szükséges a hangszórót kikapcsolni, ebben az esetben az USB kapuk természetesen továbbra is üzemkészek maradnak. "A felhasználók nagy hányada noteszgépet használ elsődleges számítógépnek, amelyekhez előszeretettel kapcsolnak külső perifériákat, mint például vezetéknélküli egeret, vagy webkamerát. Az AudioHub forradalmi kialakításának köszönhetően elegáns megoldás a hangélmény kiterjesztésére és a külső perifériák pofonegyszerű rendszerezésére" -- mondta Tim Leehane, a Logitech termékmarketig-osztályának vezetője. Az AudioHub 100 dolláros áron lesz kapható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 15:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.