:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 12. 13:28

Szakonyi András lesz az Iron Mountatin Central Europe ügyvezető igazgatója

Szakonyi András lesz a dokumentum- és információkezelési szolgáltató Iron Mountain Central Europe ügyvezető igazgatója. Az Iron Mountain Central Europe és az Iron Mountain Kft. korábbi vezetője, Robert Gilvesy 2007. december 31-vel távozik a vállalattól.

[HWSW] Szakonyi András lesz a dokumentum- és információkezelési szolgáltató Iron Mountain Central Europe ügyvezető igazgatója. Az Iron Mountain Central Europe és az Iron Mountain Kft. korábbi vezetője, Robert Gilvesy 2007. december 31-vel távozik a vállalattól.

Szakonyi András 2003 óta az Iron Mountain Central Europe regionális pénzügyi és adminisztrációs igazgatója és cégvezetője. Feladatai közé tartozott az Iron Mountain közép- európai pénzügyi és adminisztrációs szervezetének irányítása, hat ország felügyelete, egy 20 fős nemzetközi pénzügyi csapat vezetése, fejlesztése, jogi és biztosítási ügyek koordinálása. Az ő hatáskörébe tartozott a Docu Guard Kft. 2004-es akvizíciójának, valamint átvilágításának irányítása.

A közgazdász végzettségű 34 éves szakember pénzügyi elemzőként kezdte pályafutását az amerikai General Electric Lightingnál az amerikai Clevelandben, majd 1999-től két éven át a Budapest Bank Rt. GE Capital leányvállalatánál pénzügyi vezetőként egyebek mellett a Budapest Bank privatizációjának pénzügyi modellezését és annak elemzését irányította. Az Iron Mountainhoz a GE Financial Advisors biztosítótársaságtól került, amelynek pénzügyi szervezetét vezette San Franciscóban.

Az Iron Mountain Inc. világszerte mintegy 90 ezer vállalati ügyfél iratait, film- és hanganyagait, elektronikus adathordozóit tárolja és kezeli, a vállalatnak 18 ezer alkalmazottja van. Az idei évben az Iron Mountain hazai leányvállalata 1,4 milliárd forintos bevételt vár és erőteljesen növeli a jelenlétét a régióban. A cég által nyújtott szolgáltatások iránti kereslet növekedésére válaszul az Iron Mountain 25 százalékkal növeli dokumentumraktárainak területét, 25 százalékkal a foglalkoztatottak létszámát, és 250 ezerrel az iratok tárolására szolgáló szabványdobozok mennyiségét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.