Szerző: Bányai György

2007. szeptember 11. 15:32

Extraszéles látószög és Wi-Fi a Toshiba új projektorában

A Toshiba a mai napon mutatta be új hordozható projektorát, amely vezeték nélküli hálózati csatolóval is fel lett szerelve, sőt, kevesebb, mint egy méteres távolságból képes másfél méter átmérőjű képet vetíteni.

[HWSW] A Toshiba a mai napon mutatta be új hordozható projektorát, amely vezeték nélküli hálózati csatolóval is fel lett szerelve, sőt, kevesebb, mint egy méteres távolságból képes másfél méter átmérőjű képet vetíteni.

Toshiba TDP-EX20U projektor natív felbontása 1024 x 768 képpont, a fényereje pedig 2300 ANSI lumen. A DLP BrillantColor rendszernek köszönhetően a kép kontrasztaránya maximálisan 1:2000-hez értéket érhet el. A prezentációk megtartását akár számítógép nélkül is intézhetjük, mert a készülékházon található egy USB csatlakozó, amelybe egy memóriakulcsot illesztve a készülék képes JPEG képállományokat feldolgozni. Az údonság lehetőséget biztosít szűk helyen is a bemutatók megtarására, ugyanis 91 centiméterről képes nem kevesebb, mint másfél méteres átlójú képet vetíteni.


Toshiba TDP-EX20U

A plafonra is szerelhető projektort a vezeték nélküli hálózati csatolóval közvetlenül kapcsolhatjuk a noteszgéphez, sőt, akár e-mail-üzeneteket is küldhet a készülék a lámpa állapotáról, vagy az épp aktuális üzemi hőmérsékletről a rendszert felügyelő személy számára (SNMP:Simple Network Management Protocol). A Toshiba TDP-EX20U piacra kerülésének időpontjáról nem ejtettek szót a cég illetékesei, viszont az ajánlott fogyasztói árat 1600 dollárra lőtték be.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.