Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 10. 10:44

Noteszgépeire, monitoraira és PDA-ira háztól házig garanciát vállal az Acer

A csehországi Brnóban nemrég megnyílt szervizközpontjára támaszkodva laptopjaira, monitoraira és PDA-ira mostantól Magyarországon is háztól házig garanciát vállal az Acer.

[HWSW] A csehországi Brnóban nemrég megnyílt szervizközpontjára támaszkodva laptopjaira, monitoraira és PDA-ira mostantól Magyarországon is háztól házig garanciát vállal az Acer.

"Kelet-európai szervizközpontunk megnyitásával egy hét, de legfeljebb harminc nap alatt tudjuk vállalni az esetleg meghibásodott készülékeink javítását, amivel egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a piacon" -- nyilatkozta Egri Csaba, a cég hazai képviseletének vezetője. "Azzal, hogy bármilyen magyarországi címről elszállítjuk az eszközt, majd a javítást követően visszavisszük a tulajdonosnak, az emelt szolgáltatáson túl termékeink minősége mellett is hitet szeretnénk tenni. Ha tartanánk attól, hogy tömegesen hibásodnak meg, ezt nem tudnánk vállalni."

Az új rendszerben megváltozik az Acer eszközök szervizelésének menete is. Míg korábban a tulajdonosoknak a szerződéses partnerekhez kellett vinniük javíttatni készülékeiket, 2007 szeptemberétől minden hibát az Acer központi ügyfélszolgálat telefonszámán (06-1-555-5200) kell bejelenteni, ahol egyeztetni lehet a szállítás időpontját, ha a probléma távolról nem orvosolható. A szállítási költséget természetesen a vállalat állja.

A világpiacon szélsebesen hódító Acer a régióban is lendületesen terjeszkedik. Az IDC kutatása alapján az EMEA régió PC-piaca 17,5 millió számítógépet tett ki a második negyedévben, az Acer a 36 százalékkal növelte az eladott PC-k számát, összesen 2,11 millió konfigurációt szállított a piacra, 12 százalékos részesedést szerezve meg, ezzel statisztikai hibahatáron belül került a 2,15 millió gépet forgalmazó Dellhez képest. A 3,3 millió gépet eladó HP 29 százalékos növekedést produkálva megtartotta a vezető pozícióját.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról