Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 7. 14:55

A Suntól érkezik a HP kormányzati értékesítésért felelős vezetője

Szkurka János lett a HP államigazgatási üzletágának új igazgatója, aki az utóbbi években a Sun hazai leányvállalatánál szintén az államigazgatási üzletág igazgatóként dolgozott, korábban pedig a cég hazai marketing-tevékenységét irányította. A szakember a Sunhoz csatlakozása előtt az Oracle marketing részlegénél dolgozott az EMEA központban.

HIRDETÉS

[HWSW] Szkurka János lett a HP államigazgatási üzletágának új igazgatója, aki az utóbbi években a Sun hazai leányvállalatánál szintén az államigazgatási üzletág igazgatóként dolgozott, korábban pedig a cég hazai marketing-tevékenységét irányította. A szakember a Sunhoz csatlakozása előtt az Oracle marketing részlegénél dolgozott az EMEA központban.

Szintén távozik a HP-tól Orosz-Várkonyi Attila, a cég vállalati kommunikációs igazgatója. A szakember 14 éve dolgozik az informatikai és telekommunikációs szektorban, termék marketing és kereskedelmi területeken. A HP-hoz 2000-ben csatlakozott, korábban a vállalat stratégiai partnerkapcsolati igazgatója volt. Horváth Gábor, a HP Technológia és Szolgáltatások Divízió (TSG) kereskedelmi igazgatója is megválik munkaadójától. Orosz-Várkonyi és Horváth utódnak kiválasztása egyelőre folyamatban van a HP közelménye szerint.

A fejleményen nem váratlanok, ha figyelembe vesszük, hogy a HP Magyarország új vezetője, Hegedüs Gábor korábban a Sun Microsystems magyarországi leányvállalatát vezette, előtte pedig pénzügyi igazgatóként segítette a cég munkáját. Hegedüs május 8-án állt a HP Magyarország élére, ahol a Vodafone-hoz átigazolt Beck Györgyöt váltotta e pozícióban.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 20. 00:08

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.