Szerző: Bodnár Ádám

2007. szeptember 4. 12:32

Ingyenes tanfolyamsorozatot indít a jelen és a jövő rendszergazdáinak a Microsoft

A népszerű TechNet szemináriumokat kiegészítő országos rendezvénysorozatot indít az ősszel a Microsoft. Az Informatika Tisztán előadásain nem a legújabb, legfrissebb, hanem a már piacon levő, bevált technológiák kerülnek terítékre, mint amilyen a Windows XP, a Windows Vista, vagy a Windows Server 2003 R2. Az ingyenes előadásokat elsősorban gyakorló rendszergazdáknak, illetve akár rendszergazdának készülő diákoknak ajánlják.

[HWSW] A népszerű TechNet szemináriumokat kiegészítő országos rendezvénysorozatot indít az ősszel a Microsoft. Az Informatika Tisztán előadásain nem a legújabb, legfrissebb, hanem a már piacon levő, bevált technológiák kerülnek terítékre, mint amilyen a Windows XP, a Windows Vista, vagy a Windows Server 2003 R2. Az ingyenes előadásokat elsősorban gyakorló rendszergazdáknak, illetve akár rendszergazdának készülő diákoknak ajánlják.

Az első rendezvény szeptember 18-án kerül megrendezésre a budapesti Sugár Cinemában, ezt később további budapesti rendezvények követik, majd októberben Debrecen és Pécs, novemberben pedig Miskolc és Győr ad otthont a rendezvénysorozatnak, de jövőre újabb városokkal szeretné bővíteni a helyszínek sorát a Microsoft. A vidéki városok esetében is a helyi bevásárlóközpontokban működő mozikra esett a választás, így az előadások a Debrecen Pláza, a Pécs Pláza, a Miskolc Pláza és a Győr Pláza mozijaiban kerülnek megrendezésre.

Minden helyszínen, minden időpontban ugyanazok az előadások hangzanak majd el. A rendezvény első részében a Windows XP SP2 és a Windows Vista kifejezetten rendszergazdák számára érdekes képességeit mutatják be a Microsoft-szakértők, majd a biztonságos hálózatok kialakításához szükséges tudnivalókat tárgyalják, egyelőre még mindig a kliensek oldaláról. Ezt követően esik szó a Windows Server 2003 R2 képességeiről, illetve a rendszergazdák életét megkönnyítő olyan technológiákról, mint a címtárak és a csoportházirendek. A nap végén a leggyakrabban felmerülő hibákról és azok elhárításáról hallhatnak az érdeklődők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról