Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 28. 14:01

Párnákat kaptak a Logitech mikrofonos fülhallgatói

A Logitech két új mikrofonos fejhallgatót mutatott be, melyek nem csak a chatelést, hangalapú kommunikációt teszik kényelmesebbé, de a párnázott fejpántnak és fülhallgatóknak köszönhetően a zenehallgatásra, játékra is jobb lehet az átlagnál -- a fülpárnák alá kevésbé szűrődnek be a környezeti zajok.

[HWSW] A Logitech két új mikrofonos fejhallgatót mutatott be, melyek nem csak a chatelést, hangalapú kommunikációt teszik kényelmesebbé, de a párnázott fejpántnak és fülhallgatóknak köszönhetően a zenehallgatásra, játékra is jobb lehet az átlagnál -- a fülpárnák alá kevésbé szűrődnek be a környezeti zajok.

A két, ClearChat Pro USB és ClearChat Comfort USB fejhallgatók függetlenek a számítógépünk hangkártyájáról, USB-s felületen kapcsolódnak a PC-hez, noteszgéphez. A Pro változatot háromállású hangszínbeállító kapcsoló, illetve zajszűrős mikrofon egészíti ki. A "telefonhívás" üzemmód kiemeli az emberi beszédhangok tartományát, a zenehallgatáshoz optimalizált beállítás pedig kiegyenlítettebb hangzást biztosít. A játékhoz használatos üzemmód a lövések és robbanások hanghatásait emeli ki.

Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgató
Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgató

A fejhallgatón elhelyezett gombokkal beállíthatjuk a hangerőt, vagy teljesen el is némíthatjuk azt. Némított módban a mikrofon karja tompa vörös fényt áraszt, így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem hallhatja, amiről a szobában beszélünk. A Logitech ClearChat Pro USB és a Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgatók Európában szeptembertől lesznek kaphatók, javasolt magyarországi felhasználói áruk még nem ismert.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról