:

Szerző: Ady Krisztián

2007. augusztus 28. 14:01

Párnákat kaptak a Logitech mikrofonos fülhallgatói

A Logitech két új mikrofonos fejhallgatót mutatott be, melyek nem csak a chatelést, hangalapú kommunikációt teszik kényelmesebbé, de a párnázott fejpántnak és fülhallgatóknak köszönhetően a zenehallgatásra, játékra is jobb lehet az átlagnál -- a fülpárnák alá kevésbé szűrődnek be a környezeti zajok.

[HWSW] A Logitech két új mikrofonos fejhallgatót mutatott be, melyek nem csak a chatelést, hangalapú kommunikációt teszik kényelmesebbé, de a párnázott fejpántnak és fülhallgatóknak köszönhetően a zenehallgatásra, játékra is jobb lehet az átlagnál -- a fülpárnák alá kevésbé szűrődnek be a környezeti zajok.

A két, ClearChat Pro USB és ClearChat Comfort USB fejhallgatók függetlenek a számítógépünk hangkártyájáról, USB-s felületen kapcsolódnak a PC-hez, noteszgéphez. A Pro változatot háromállású hangszínbeállító kapcsoló, illetve zajszűrős mikrofon egészíti ki. A "telefonhívás" üzemmód kiemeli az emberi beszédhangok tartományát, a zenehallgatáshoz optimalizált beállítás pedig kiegyenlítettebb hangzást biztosít. A játékhoz használatos üzemmód a lövések és robbanások hanghatásait emeli ki.

Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgató
Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgató

A fejhallgatón elhelyezett gombokkal beállíthatjuk a hangerőt, vagy teljesen el is némíthatjuk azt. Némított módban a mikrofon karja tompa vörös fényt áraszt, így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem hallhatja, amiről a szobában beszélünk. A Logitech ClearChat Pro USB és a Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgatók Európában szeptembertől lesznek kaphatók, javasolt magyarországi felhasználói áruk még nem ismert.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.