:

Szerző: HWSW

2007. augusztus 28. 01:23

Újdonságokkal mutatkozik be a Nav N Go a berlini IFA-n

[Hirdetés] A Nav N Go ismét fontos nemzetközi vásáron mutatja be termékeit. A magyar cég a berlini IFA 2007 kiállításra számtalan meglepetéssel, látványos, egyedi standdal, és nem utolsó sorban a NavNGo iGO 8 GPS-navigációs szoftver legújabb változatával készül.

[Hirdetés] A Nav N Go ismét fontos nemzetközi vásáron mutatja be termékeit. A magyar cég a berlini IFA 2007 kiállításra számtalan meglepetéssel, látványos, egyedi standdal, és nem utolsó sorban a NavNGo iGO 8 GPS-navigációs szoftver legújabb változatával készül.

Új helyszínen a Nav N Go

A mobilszoftver fejlesztéssel foglalkozó magyar cég egyre több nemzetközi kiállításon kívánja bemutatni új termékeit. Világhírűvé vált iGO My way GPS-navigációs szoftverük sikerét a 2006-os CeBIT hozta meg számukra, ahol 2007-ben is fényes sikert arattak. Ezért a Nav N Go vezetői úgy gondolták, ideje újabb és újabb rendezvényeken bemutatkozniuk. "Az iGO My way sikere ma már Európát is túllépte, a világpiac kíváncsi ránk, és mi örömmel elégítjük ki az érdeklődésüket. Cégünk életében az ilyen nagy kiállítások különös fontossággal bírnak, hiszen ilyenkor nem csak a végfelhasználók ismerhetik meg újdonságainkat, de üzleti partnereink többségével is találkozhatunk. Mivel most először veszünk részt kiállítóként az IFA-n, szeretnénk, ha ez a látogatók, és a mi számunkra is felejthetetlen maradna. Épp ezért két rendkívüli meglepetéssel készülünk, melyekre mind a hölgyek, mind az urak kíváncsiak lesznek" -- mondta Leon van de Pas, a Nav N Go ügyvezető igazgatója.

Nav N Go stand
A Nav N Go stand látványképe

Miért épp az IFA?

Az IFA a világ egyik legnagyobb elektronikai és IT kiállítása, több mint ezer kiállítóval, és csaknem 250.000 látogatóval. Időpontja minden évben szeptemberre, az őszi üzleti szezon nyitására esik, így a legmegfelelőbb alkalom az új termékek bemutatására. Helyszíne, Berlin, egyébként is a nyugat-európai üzleti élet egyik központja. "Az IFA kiállításon javarészt a német végfelhasználók vannak jelen, így ez remek lehetőség arra, hogy a német piacon való részvételünket erősítsük. Emellett persze több kontinensről érkeznek majd hozzánk üzleti partnerek, hogy ismét kellemes, sajátos légkörben tárgyalhassunk az együttműködési lehetőségeinkről" -- mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója.

Még közelebb a NavNGo iGO 8

A Nav N Go már a CeBIT-en is ízelítőt adott legújabb GPS-navigációs szoftveréből, melyben világújdonságnak számít, hogy háromdimenziós képi megjelenítést alkalmaz. A térképen domborzati elemek, épületmodellek jelennek meg, és az út is a domborzatra feszített, hogy a látvány még élethűbb legyen. A tájékozódást az ismert épületek 3D-s látványa, például az Eiffel-torony, vagy a Big Ben is segíti. A képi megjelenítés mellett is számtalan újdonság kapott helyet a télen megjelenő szoftverben. Elkülönül például egymástól a Basic és az Expert felhasználói felület, így mindenki megtalálja a számára megfelelően egyszerű, vagy épp kifinomult kezelési módot. A felhasználók egy teljesen új navigációs élményt ismerhetnek meg a NavNGo iGO 8 által.

Műszerfalból navigátor

A Nav N Go az IFA-n bemutatja Magyarországon nemrégiben piacra dobott legújabb termékét, a NavNGo Limousine-t is, amely nem más, mint az iGO My way autóba építhető változata. Segítségével a műszerfalba szerelt nagyméretű kijelzőn élvezhetjük a műholdas navigáció előnyeit. A NavNGo Limousine elsőként megjelenő változata Európa részletes térképét tartalmazza egy 2GB-os SD memória kártyán. Összesen 43 országban navigálhatunk vele anélkül, hogy az országhatároknál cserélni kellene a térképeket. A NavNGo Limousine egyelőre csak Magyarországon kapható, de a folyamatban lévő tárgyalások függvényében hamarosan az európai piacon is megjelenhet.

Szoftvermegoldások mindenkinek

A navigációs megoldásokon túl a Nav N Go olyan szoftvereket is bemutat az IFA-n, melyek könnyebbé teszik a mindennapi ügyintézést, illetve kellemessé varázsolják a szabad perceket. Az egyik ilyen egy mindent az egyben csomag, a NavNGo Application Suite, mely a naptártól a képnézegetőn át az SMS és E-mail funkciókig mindent tartalmaz. amire csak szükség lehet a mobil eszközökön. Szabadidőnkben a PDAmill Game Studios izgalmas játékszoftverei nyújthatnak kikapcsolódást, melyek között a hagyományos kártyajátékoktól a futurisztikus kalandjátékokig sok mindent megtalálunk. Ezekkel a szoftverekkel kiegészítve a Nav N Go navigációs megoldásai már többet jelentenek az egyszerű tájékozódásnál. A Nav N Go mobil szoftvereinek sokoldalúságát a berlini IFA-n bárki megismerheti, a 8.1-es csarnokban, a 115-ös standon!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.