Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 09. 09:43:42

Hivatalossá váltak a júliusban kiszivárgott Vista-patchek

A Microsoft tegnap hivatalosan is kiadott két olyan Vista-javítást, amelyek július végén már kiszivárogtak és fájlcserélő hálózatokon terjedtek. A két patchben a teljesítényt és megbízhatóságot javítja a Windows gyártója.

[HWSW] A Microsoft tegnap hivatalosan is kiadott két olyan Vista-javítást, amelyek július végén már kiszivárogtak és fájlcserélő hálózatokon terjedtek. A két patchben a teljesítényt és megbízhatóságot javítja a Windows gyártója.

A Vista Performance and Reliability Pack és Vista Compatibility and Reliability Pack csomagok számtalan teljesítményt növelő, hibákat befoltozó javításokat tartalmaznak, melyek között több olyan is megtalálható, melyekre a Vista megjelenése óta panaszkodnak a felhasználók. A Microsoft nem csak az állományok másolásának sebességét teszi rendbe, hanem javít az alvó és hibernáló funkciókon, a memóriakezelés ismert problémáin, illetve az XP-ről frissített Vista rendszerek megbízhatóságán. A csomagok települését követően javulhat a grafikus kártyák meghajtóinak teljesítménye is.

A teljesítményt növelő javítás (KB938979) közel 10 megabájt méretű és letölthető a Microsoft weboldaláról, ahol elérhető a megbízhatóságot fokozó patch (KB938194) is, utóbbi mindössze 2 megabájtot tesz ki. Egyelőre nem tudni, hogy automatikus frissítésen keresztül mikor települnek a javítások, egyesek szerint a hónap második keddjén, azaz augusztus 14-én jelennek meg, amikor a Microsoft szokásához híven közzéteszi legújabb biztonsági frissítéseit.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 21:54

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.