Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Elhagyja az SAP Hungaryt Vahl Tamás

Bodnár Ádám, 2007. július 24. 09:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Közös megegyezéssel távozik az SAP Hungary éléről Vahl Tamás ügyvezető igazgató, a vállalat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőként Veres Zsolt, az SAP regionális kis-és középvállalatokért felelős értékesítési igazgatója veszi át. Vahl Tamás utódlásáról az SAP a következő hónapokban dönt.

[HWSW] Közös megegyezéssel távozik az SAP Hungary éléről Vahl Tamás ügyvezető igazgató, a vállalat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőként Veres Zsolt, az SAP regionális kis-és középvállalatokért felelős értékesítési igazgatója veszi át. Vahl Tamás utódlásáról az SAP a következő hónapokban dönt.

Vahl Tamás 1961-ben született, a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után a Metrimpexnél helyezkedett el, majd a Konsumex, illetve a Medicor üzletkötőjeként dolgozott. Ezután a később Siemens Kft-vé avanzsáló Sicontacnál a Siemens által gyártott hardverek és szoftverek értékesítését végezte. Vahl 1991-től a Berliner Bank számítástechnikai leányvállalatának magyarországi képviseletét vezette, ezután 1993-ban csatlakozott az IBM-hez, ahol az iparvállalatok, kereskedelmi cégek és szolgáltató cégek felé irányuló értékesítési tevékenységet irányította.

A szakember 1995-ben került a HP kötelékébe, ahol kereskedelmi igazgatóként sikerült a piacvezetők közé emelnie a vállalatot, az itt eltöltött négy év után igazolt át az SAP-hoz, ahol eleinte kereskedelmi igazgatóként, 2000-től pedig ügyvezető igazgatóként dolgozott. Vahl irányítása alatt az SAP látványos növekedést produkált a hazai piacon, a cég árbevétele tavaly 25 százalékkal 11,7 milliárd forintra emelkedett.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.