Szerző: Bodnár Ádám

2007. július 23. 14:02

Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Montana

Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Montana Takács Gábor személyében, aki 2006-ban került a vállalathoz és eddig kereskedelmi vezetői feladatokat látott el. Az eddigi kereskedelmi vezérigazgató-helyettes, Kun Éva mostantól elnöki anácsadói minőségben támogatja tovább a vállalat működését.

[HWSW] Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Montana Takács Gábor személyében, aki 2006-ban került a vállalathoz és eddig kereskedelmi vezetői feladatokat látott el. Az eddigi kereskedelmi vezérigazgató-helyettes, Kun Éva mostantól elnöki anácsadói minőségben támogatja tovább a vállalat működését.

"Kihívásnak tekintem, hogy egy ilyen nagy múltú, meghatározó hazai informatikai cég vezetéséhez csatlakozhatom, mint a Montana Zrt., és ezzel lehetőségem nyílik részt venni a vállalat jövőjének alakításában" -- mondta Takács. "A Montana Zrt. jó pozícióban van a hazai piacon, de a regionális terjeszkedéshez is adottak a feltételek; erre a területre kiemelten koncentrálunk a jövőben, hiszen magyar fejlesztésű szoftvereink jól adaptálhatóak a régióban."

A 40 éves, közgazdász végzettségű Takács Gábor a Chemokomplex Külkereskedelmi Vállalatnál kezdte meg pályáját, majd két év elteltével a Ganz Villamossági Műveknél már gyártásvezetőként és nemzetközi kereskedelmi vezetőként tevékenykedett. 1991-ben lehetőséget kapott az Elbatex AG hazai képviseletének létrehozására és vezetésére. Az Elbatex volt az első hivatalos hazai forgalmazója többek között az Intel, a Microsoft, az IBM, a Fujitsu és a Samsung termékeinek.

Takács Gábor 2000-ben alapította meg az EBV Elektronika Kft.-t, amely később a Magyarországon öt cégből álló AVNET EMG csoportra bővült. Az AVNET EMG ügyvezető igazgatójaként és regionális kereskedelmi vezetőjeként Takács Gábor tovább irányította a félvezetők disztribúciójával és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó cégcsoportot, amely két év elteltével piacvezető pozícióba került.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról