Szerző: Bodnár Ádám

2007. július 18. 10:41

Kibővíti viszonteladói megállapodását az SAP és az IDS Scheer

Bővítette az ARIS Platform viszonteladói megállapodását az SAP és az IDS Scheer: az SAP mostantól az IDS Scheer további, az üzleti folyamatok menedzselését szolgáló ARIS szoftvercsomagjait árusítja világszerte, SAP Enterprise Modeling Applications by IDS Scheer néven. Ezzel az átfogó csomaggal olyan üzleti folyamatelemző alkalmazás áll a vállalatok rendelkezésére, amellyel üzleti folyamataikat modellezhetik és összehangolhatják az SAP alkalmazásokkal.

[HWSW] Bővítette az ARIS Platform viszonteladói megállapodását az SAP és az IDS Scheer: az SAP mostantól az IDS Scheer további, az üzleti folyamatok menedzselését szolgáló ARIS szoftvercsomagjait árusítja világszerte, "SAP Enterprise Modeling Applications by IDS Scheer" néven. Ezzel az átfogó csomaggal olyan üzleti folyamatelemző alkalmazás áll a vállalatok rendelkezésére, amellyel üzleti folyamataikat modellezhetik és összehangolhatják az SAP alkalmazásokkal.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az SAP-vel fennálló együttműködésünk szélesebb alapokra került" -- mondta Dr. Wolfram Jost, az IDS Scheer AG igazgatótanácsának termékstratégiáért, fejlesztésért és marketingért felelős tagja. "Azáltal, hogy a jelenlegi viszonteladói megállapodást az ARIS Platform további termékeivel bővítjük, tovább javul a vállalataink közötti partneri viszony. A kibővített megállapodás ugyanakkor megerősíti az IDS Scheer jövőbeni növekedési potenciálját és elősegíti az ARIS piaci vezető szerepének megtartását a BPM területén."

A vállalati architektúra-menedzsmenttel kiegészített SAP Enterprise Modeling by IDS Scheer alkalmazással az SAP alkalmazások felhasználói világosan strukturált, érthető leíró módszerhez jutnak, amely a jelenlegi architektúrafelépítés valamennyi lényeges elemére kiterjed. A szoftver a célként megjelölt, az üzleti folyamatokhoz igazított architektúra bevezetéséhez szükséges valamennyi tervezési folyamatot támogatja.

Az SAP Enterprise Modeling by IDS Scheer szoftver üzleti intelligencia-folyamatokat (business intelligence, BI) modellező képességével az SAP lehetőséget nyújt az SAP NetWeaver Business Intelligence (SAP NetWeaver BI) rendszerrel történő integrációra. Ez az IT-vezetőknek, BI-szakértőknek és szakembereknek nyújt támogatást a BI-projektek végrehajtásához, modellezéséhez, valamint teljes redokumentációjához és a konszolidációhoz.

"Az üzleti folyamat-menedzsment a sikeres SOA-bevezetés fontos alkotóeleme" -- mondta Hans-Jürgen Uhink, az SAP AG új üzleti fejlesztésekért felelős európai, Közel-keleti és afrikai vezető alelnöke. "Kínálatunk kibővítése folyamat teljesítmény-menedzsmenttel, vállalkozás modellezéssel és üzleti folyamat-optimalizálással segíti ügyfeleinket üzleti folyamataik és IT architektúrájuk megértésében és elemzésében, hogy üzleti folyamataikat vállalati SOA-val javíthassák."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról