:

Szerző: Ady Krisztián

2000. június 30. 11:11

Rio 600

Az S3 bejelentette, hogy megkezdte legújabb, 3. generációs MP3 lejátszójának (Rio 600) szállítását. A lejátszó legfontosabb újításai a Windows Media támogatása, valamint a - firmware frissítésen keresztül lehetővé tett - AAC formátumú médiák lejátszása. Az AAC formátum licenszelését nemrég jelentette be az S3. A 32MB-al szállított verzió várhatóan 169$ körüli összegbe fog kerülni.


Amint a képen látható, az 500-ashoz képest a forma megújult, sokkal design-osabb lett. A készülék egyéb tulajdonságai:


- 32 MB beépített memória, mely akár 372 MB-ra is bővíthető (!!!)
- több, mint 10 óra működés 1db AA alkáli-elemmel
- MP3 lejátszás (16 -320Kbps) és Microsoft Windows Media támogatás (WMA)
- USB port a gyors feltöltéshez

A csomagban kapunk még a készülék mellé fülhallgatót, USB kábelt, elemet, és a szoftvert is, ahogy ez már lenni szokott. Sőt, ide is beköszöntött már a mobiltelefonoknál ismerős skin-mánia, ugyanis a készülék színes eleje lepattintható, cserélhető.

Ezzel egyidőben az S3 oldalain megjelent a Rio800 bevezetője is, melyről bővebb információ jelenleg nincs. Reméljük nemsokára többet is megtudhatunk az újabb készülékről.

És egy kis update a végére: kihagytam a felsorolásból a "Future-proof"' Memory Expansion System-et, melynek lényege az lenne, hogy ne csak úgy tudjunk nagyobb háttértárhoz jutni, ha lecseréljük készülékünket újabbra. A 600-as sorozattól kezdve folyamatosan bővíthetjük készülékünket, függetlenül attól, milyen technológiát is tartalmazzon a bővítés, CF vagy MicroDrive. A bővítés kompatibilis lesz a Rio-val...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.