:

Szerző: Ady Krisztián

2000. június 30. 10:15

Dolby Headphones

Ez egy érdekes hír az SDN-ről. Nem tudom hallottatok-e már a Dolby HeadPhones technológiáról, már volt itt szó róla a HWSW-n is. Az első (és jelenleg egyetlen) softDVD program amely ezt támogatja, az MGI programja. Kipróbáltam, nagyon sokat szenvedtem vele mire megszereztem, de hogy ott lapul a Diamond S540 cd-jén, arra nem gondoltam volna...:)

Ez egy érdekes hír az SDN-ről. Nem tudom hallottatok-e már a Dolby HeadPhones technológiáról, már volt itt szó róla a HWSW-n is. Az első (és jelenleg egyetlen) softDVD program amely ezt támogatja, az MGI programja. Kipróbáltam, nagyon sokat szenvedtem vele mire megszereztem, de hogy ott lapul a Diamond S540 cd-jén, arra nem gondoltam volna...:) A szoftveres lejátszóprogram, melyet a Diamond kártyáihoz kapunk ugyanis nem más, mint ennek a programnak egy korai verziója. A DH-t támogató update pedig innen letölthető...

Csak kiegészítésként: a Dolby Headphones 3D hangteret hoz létre az A3D-hez hasonlóan, csupán egy fejhallgató segítségével, annál azonban sokkal jobb minőségben. Bár elég botfülem van, az ac3test-ben az irányok nagyon szépen elkülönültek, és nagyon jól érezhetők voltak. Még a hátam mögül is. Aki jó erős hardverrel rendelkezik (500Mhz erősen ajánlott), kipróbálhatja. A lejátszóprogram egyéb képességei sajnos elég szerények...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.