Szerző: sammer

2000. június 30. 06:13

Throne of Darkness shotok

A Sierra kiadott néhány új képet a készülő Throne of Darkness akció/RPG játékából. A fejlesztő Click Entertainment-ről azt kel tudni, hogy tagjai olyan nagysikerű játékok fejlesztésében is részt vettek, mint az eredeti Diablo. A fejlesztő céget a legjobbak közé sorolják a szakmában.

A játék az ősi feudális Japánban játszódik, ami azért érdekes az RPG játékok körében, mivel azok eddig szinte kivétel nélkül az Európai kultúrán és történeteken alapultak. A projekt két vezetője, Ben Haas és Doron Gartner a Click Entertainment két alapítója, ebben a játékban felhasználták azokat az ismereteiket, amiket a Diablo játékban és a Diablo II fejlesztésének kezdeti szakaszaiban szereztek. Miután otthagyták a Blizzardot, továbbvitték az inspirációt és a tapasztalataikat ebbe az új játékba, ami 2000 novemberében fog megjelenni.


További screenshotok

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról