Szerző: Bodnár Ádám

2007. június 5. 15:27

Csak technikai probléma a váratlan sávszélesség-apadás a TVnet hálózatán

Internetes fórumokon egyre több TVnet-előfizető panaszkodik arra, hogy június 1-én mindenfajta előzetes értesítés nélkül lecsökkentették a sávszélességét. A cég weboldalának tanúsága szerint átmenetileg nem fogadnak új előfizetői szerződéseket sem.

HIRDETÉS

[HWSW] Internetes fórumokon egyre több TVnet-előfizető panaszkodik arra, hogy június 1-én mindenfajta előzetes értesítés nélkül lecsökkentették a sávszélességét. A cég weboldalának tanúsága szerint átmenetileg nem fogadnak új előfizetői szerződéseket sem.

Amint azt Csizmadia Csaba, a TVnet marketing-igazgatója lapunk megkeresésére elmondta, a TVnet egyes előfizetőinél péntek délután jelentkezett először váratlan a sávszélesség-csökkenés, amelyet azonnal jeleztek is a T-Comnak. Csizmadia szerint a probléma csupán néhány száz TVnet-előfizetőt érint -- bár a HWSW fórumában az egyik ügyfélszolgálati munkatárs ezer emberről beszélt -- és a vállalat mérnökei folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán. A TVnet-vezetőnek nincs tudomása arról, hogy más internetszolgáltatók ügyfeleit is érintette volna a váratlan sávszélesség-csökkenés.

"Sajnálattal értesítjük ügyfeleinket, hogy a T-Com technikai félreértés következtében néhány ügyfelünk csomagját 1 Mbit-re módosította. A zavar elhárítása, az eredeti helyzet visszaállítása 1-2 napot vesz igénybe, addig is kérjük türelmüket, megértésüket!" -- látható a TVnet weboldalán. Ugyanitt az is olvasható, hogy "a TVnet 2007. június 11., hétfőtől újra kedvező akciós árakkal jelentkezik. A TVnet a fenti néhány napos szünet alatt, az új akció elindulásáig nem fogad új megrendeléseket."

Piaci pletykák szerint a szolgáltató jelentős tartozást halmozott fel a T-Com irányába, ezért vágták meg egyes előfizetők sávszélességét és ezért nem fogadnak új megrendeléseket sem, Csizmadia telefonos megkeresésünkre azonban határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 17:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.