Szerző: Bodnár Ádám

2007. június 5. 15:27

Csak technikai probléma a váratlan sávszélesség-apadás a TVnet hálózatán

Internetes fórumokon egyre több TVnet-előfizető panaszkodik arra, hogy június 1-én mindenfajta előzetes értesítés nélkül lecsökkentették a sávszélességét. A cég weboldalának tanúsága szerint átmenetileg nem fogadnak új előfizetői szerződéseket sem.

[HWSW] Internetes fórumokon egyre több TVnet-előfizető panaszkodik arra, hogy június 1-én mindenfajta előzetes értesítés nélkül lecsökkentették a sávszélességét. A cég weboldalának tanúsága szerint átmenetileg nem fogadnak új előfizetői szerződéseket sem.

Amint azt Csizmadia Csaba, a TVnet marketing-igazgatója lapunk megkeresésére elmondta, a TVnet egyes előfizetőinél péntek délután jelentkezett először váratlan a sávszélesség-csökkenés, amelyet azonnal jeleztek is a T-Comnak. Csizmadia szerint a probléma csupán néhány száz TVnet-előfizetőt érint -- bár a HWSW fórumában az egyik ügyfélszolgálati munkatárs ezer emberről beszélt -- és a vállalat mérnökei folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán. A TVnet-vezetőnek nincs tudomása arról, hogy más internetszolgáltatók ügyfeleit is érintette volna a váratlan sávszélesség-csökkenés.

"Sajnálattal értesítjük ügyfeleinket, hogy a T-Com technikai félreértés következtében néhány ügyfelünk csomagját 1 Mbit-re módosította. A zavar elhárítása, az eredeti helyzet visszaállítása 1-2 napot vesz igénybe, addig is kérjük türelmüket, megértésüket!" -- látható a TVnet weboldalán. Ugyanitt az is olvasható, hogy "a TVnet 2007. június 11., hétfőtől újra kedvező akciós árakkal jelentkezik. A TVnet a fenti néhány napos szünet alatt, az új akció elindulásáig nem fogad új megrendeléseket."

Piaci pletykák szerint a szolgáltató jelentős tartozást halmozott fel a T-Com irányába, ezért vágták meg egyes előfizetők sávszélességét és ezért nem fogadnak új megrendeléseket sem, Csizmadia telefonos megkeresésünkre azonban határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.