Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 31. 09:47

Az IBM-től érkezik a Fujitsu Siemens nagyvállalati üzletágának termékigazgatója

Taal Jánost nevezte ki a nagyvállalati üzletág termékigazgatójának a Fujitsu Siemens Computers Kft. A 37 éves szakember villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, a pénzügyi vállalkozásokkal kapcsolatos közgazdasági tanulmányait a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte.

[HWSW] Taal Jánost nevezte ki a nagyvállalati üzletág termékigazgatójának a Fujitsu Siemens Computers Kft. A 37 éves szakember villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, a pénzügyi vállalkozásokkal kapcsolatos közgazdasági tanulmányait a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte.

Taal informatikai karrierje 1998-ban kezdődött, amikor a Unitis Rendszerház Rt. account menedzsereként a kis- és nagyvállalati ügyfélkapcsolatok ápolását és az SAP-bevezetések kereskedelmi támogatását kapta feladatául. Ezután Taal a Bull Magyarországhoz igazolt, ahol a Unix- és Intel-szerverekért felelős üzletágat vezette, 2001-től pedig az IBM Magyarország Unix-szerverek üzletágának technológiai tanácsadója volt. Ezt követően üzletágvezetőként csatlakozott az IBM Magyarországhoz, ahol az általa vezetett divízió piaci részesedése harmadával nőtt, bevétele pedig megduplázódott.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról