Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Romániában nyit globális szolgáltatási központot az Ericsson

Bodnár Ádám, 2007. május 29. 09:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Ericsson júliusban egy új globális szolgáltatási központot nyít Romániában. A bukaresti létesítmény mintegy 200 dolgozót foglalkoztat majd, zömében mérnököket. A vállalat szerint Romániában megfelelő mennyiségű jól képzett mérnök végez évről évre az egyetemeken, a Global Service Delivery Centerben (GSDC) is elsősorban friss diplomásokat várnak.

hirdetés
[HWSW] Az Ericsson júliusban egy új globális szolgáltatási központot nyít Romániában. A bukaresti létesítmény mintegy 200 dolgozót foglalkoztat majd, zömében mérnököket. A vállalat szerint Romániában megfelelő mennyiségű jól képzett mérnök végez évről évre az egyetemeken, a Global Service Delivery Centerben (GSDC) is elsősorban friss diplomásokat várnak.

Az Ericsson szolgáltatási üzletága világszerte mintegy 24 ezer szakembert foglalkoztat, amelyek közül 6 ezren dolgoznak a globális szolgáltatási központokban. A most nyíló bukaresti GSDC-vel együtt összesen 20 ilyen létesítménye lesz a cégnek. Fredrik T. Strand, az Ericsson szolgáltatási üzletágának társelnöke szerint a bukaresti GSDC-ben támogatási szolgáltatásokat nyújtanak és alkalmazásokat is fejlesztenek a svéd cég ügyfeleinek.

A délkelet-európai régióban az Ericsson szolgáltatási üzletága 2 ezer alkalmazottat foglalkoztat 11 országban, akik több mint 40 ügyfelet szolgálnak ki. A régióban a bukaresti lesz a második GSDC, az elsőt Olaszországban nyitotta az Ericsson, ott már több mint 550-en dolgoznak.