Szerző: Ady Krisztián

2007. május 24. 10:26

Közel másfél megabites feltöltés a T-Mobile HSDPA-hálózatán

A sikeres teszteket követően a T-Mobile bejelentette, hogy budapesti harmadik generációs hálózatának egy részén már maximálisan 7,2 megabit/s-os sebességű letöltési és 1,45 megabit/s-os feltöltési sebességet biztosít ezt támogató, megfelelő kártyamodem használata esetén. A jelenleg 27 városra kiterjedő 3G/HSDPA hálózat jelenlegi 3,6 megabit/s-os letöltési sebessége így fokozatosan mindenhol megduplázódhat.

[HWSW] A sikeres teszteket követően a T-Mobile bejelentette, hogy budapesti harmadik generációs hálózatának egy részén már maximálisan 7,2 megabit/s-os sebességű letöltési és 1,45 megabit/s-os feltöltési sebességet biztosít ezt támogató, megfelelő kártyamodem használata esetén. A jelenleg 27 városra kiterjedő 3G/HSDPA hálózat jelenlegi 3,6 megabit/s-os letöltési sebessége így fokozatosan mindenhol megduplázódhat.

A villámgyors mobilinternet maximális sebessége a szolgáltatónál megvásárolható és szoftverfrissítéssel 7,2 megabit/s-os letöltési sebességre is alkalmassá tehető web’n’walk Netkártya 3.6-tal vehető majd igénybe. A hordozható számítógépekhez készített PCMCIA eszköz az előfizetésre és a Net 2000 díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozat esetén ingyen elvihető, de természetesen más konstrukciókban is megvásárolható.


HSDPA lefedettség Budapesten - a világosszürke csak kültérit jelent

Ez a netkártya található a részletre is kínált, akciós HP és Fujitsu Siemens notebook T-Mobile-csomagokban is. A szélessávú mobilinternetet ráadásul most külön akcióval is megtámogatja a T-Mobile, a díjcsomagokra előfizető, és arra hűségnyilatkozatot vállaló T-Mobile ügyfelek ugyanis év végéig -- még több mint fél évig -- féláron internetezhetnek a szolgáltató hálózatán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról