Szerző: Ady Krisztián

2007. május 17. 14:46

Rákattantak az Xbox 360 játékosok a Halo 3 bétájára

Döcögős megjelenést, néhány órányi csúszást követően repülőrajtot vett a Halo 3 limitált bétája a Microsoft 360 konzolján: ma reggel a Crackdown játékkal kódot szerző játékosok is megkezdhették a közel 1 gigabájtos demó letöltését az Xbox Live-on keresztül. A népszerűséget jelzi az online játékosok számának megugrása: míg tegnap még kétezer, korábban beavatott játékos játszott a Halo 3 bétával, mára számuk több mint 200 ezerre nőtt -- és tovább növekszik.

[HWSW] Döcögős megjelenést, néhány órányi csúszást követően repülőrajtot vett a Halo 3 limitált bétája a Microsoft 360 konzolján: ma reggel a Crackdown játékkal kódot szerző játékosok is megkezdhették a közel 1 gigabájtos demó letöltését az Xbox Live-on keresztül. A népszerűséget jelzi az online játékosok számának megugrása: míg tegnap még kétezer, korábban beavatott játékos játszott a Halo 3 bétával, mára számuk több mint 200 ezerre nőtt -- és tovább növekszik.

A Microsoft az elmúlt napokban közölte az egyik leginkább várt Xbox 360 játék megjelenési dátumát, az amerikai játékosok szeptember 25-én, az európaiak szeptember 26-án vásárolhatják majd meg a Halo 3-at az üzletekben, mellyel várhatóan újabb rekordot állítanak majd fel. Két és fél éve, 2004 novemberében a Halo 2 huszonnégy óra alatt 125 millió dollár értékben talált gazdára világszerte.

A Halo 3 három pályát és számtalan játékmódot tartalmazó online bétája június 10-éig tölthető le és játszható gold előfizetéssel. Az első beszámolók szerint a Halo 3 egy alaposan felturbózott, felújított, grafikaliag az Xbox 360 konzol képességeihez igazított Halo 2-nek tűnik, számos apró finomítással, hihetetlenül pörgős játékmenettel, melyről akár filmet is készíthetünk, majd ezt a felvételt meg is oszthatjuk másokkal.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról