Szerző: mz

2000. június 28. 23:12

JVC - Motorola együttműködés

A JVC és a Motorola olyan megállapodást kötöttek, melynek értelmében a két cég a jövőben együtt fog következő generációs, vezeték néküli hálózati technológiákat fejleszteni, otthoni használatra.
A vezeték nélküli adatátvitel szerepe a jövőben megkérdőjelezhetetlen, ám az olyan kezdeti próbálkozások, mint a Bluetooth nem alkalmasak például mozgókép továbbítására, mondta el a JVC szóvivője.
A két cég olyan vezeték nélküli technológia kifejlesztésén fáradozik, mely DVD minőségű mozgókép továbbítására lesz képes. A JVC szállítja az audio-video területtel kapcsolatos tudásanyagot, a Motorola pedig adatátviteli és chiptechnológiákkal száll be a tervezetbe.
A kezdő megállapodás három területre koncentrál: a vezeték nélküli mozgókép-átvitelre, objektum-orientált interaktív televíziózásra, illetve - kilóg a sorból, de legalább ennyire fontos - környezetbarát műanyag-újrafelhasználásról. A végleges megállapodás egy éven belül várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról