:

Szerző: Ady Krisztián

2007. május 10. 10:47

Megérkezett az új Skype, amellyel már pénzt is küldhetünk egymásnak

[Clubic.com] Megérkezett a Skype internettelefon szoftver legújabb windowsos, 3.2-es változata, mellyel már nem csak kommunikálhatunk, hanem pénzügyeink egy részét is elintézhetjük. A kapcsolatainknak pénz utalhatunk át az új Send Money funkció segítségével a PayPal-on keresztül. A PayPal fizetési rendszer éppúgy az eBay aukciós portál kezében van, ahogyan a több mint 2 milliárd dollárért felvásárolt Skype is.

[Clubic.com] Megérkezett a Skype internettelefon szoftver legújabb windowsos, 3.2-es változata, mellyel már nem csak kommunikálhatunk, hanem "pénzügyeink" egy részét is elintézhetjük. A kapcsolatainknak pénz utalhatunk át az új Send Money funkció segítségével a PayPal-on keresztül. A PayPal fizetési rendszer éppúgy az eBay aukciós portál kezében van, ahogyan a több mint 2 milliárd dollárért felvásárolt Skype is.

Az új windowsos változat emellett számos más újdonságot tartalmaz, többek között testreszabhatóbb, mint a korábbi változatok, és a felhasználói felületet is átdolgozták a könnyebb használhatóság érdekében. Amennyiben rendelkezünk webkamerával, ezentúl egyetlen kattintással készíthetünk a profilunkhoz fotót. Az új változat telefonkönyvébe beimportálhatjuk az MSN Hotmail, Gmail és Yahoo! Email kapcsolatainkat is. A Skype 3.2-es változata továbbfejlesztett zajszűrő és visszhangelnyomó technológiákat is tartalmaz, mely a hangminőséget növelheti drasztikus mértékben.

Azoknak az ismerőseinknek, akik még nem Skype-felhasználók, e-mailben küldhetünk meghívást a rendszerbe. A Skype hatalmas felhasználói bázissal rendelkezik, 2006 végén 171 millió regisztrált felhasználót tartottak számon, mely továbbra is dinamikusan növekszik. A PayPal integrációja fontos kérdés, hiszen a fizetési rendszer csak Európában 35 millió felhasználóval büszkélkedhet, világszinten pedig több mint 100 millió ügyfél pénzügyeit könnyebbítheti meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.